Sayfalar

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Çek Bakalım Okan Bayülgen Hülya Avşar Sansür Kavgası

Çek Bakalım Programında Hülya Avşar'ın beyni bu programa yetmediğini düşünmekteyim. Cidden sergilediği tutum ve tutarsız davranışlar zeka bakımından programın sunucusu ve konukları tarafından sürekli yerlerde sürüklenen Hülya Avşar artık fikir ve düşünce bakımından yetersiz.

ATV'nin kısa film yarışması 'Çek Bakalım' ilginç bir jüri içi tartışmasına sahne oldu. Yarışmaya katılan bir grubun TRT sansürünü eleştiren bir filmi jüri üyesi Okan Bayülgen ile Hülya Avşar arasında gergin diyaloglara neden oldu.

TRT'nin Adile Naşit filmlerinde uyguladığı 'makaslama' ve biplemeleri eleştiren bir film yapan grubun verdiği mesaj Hülya Avşar'ın hışmına uğradı. Avşar, yarışmanın bir isyan mekanı olmadığını söylerken yarışmacıları fazla isyankar oldukları için eleştirdi. Avşar'ın tepkisine itiraz Okan Bayülgen ise filmedik sansür mesajının doğru olduğunu belirtti.

Bayülgen sözlerine bazı sansürlerin aptalca olduğunu belirterek yarışmacılara ilginç bir örnek verdi. "İşin şeyi çıkar" yerine "İşin boku çıkar" denilmesinde bir sakınca olmadığını söyleyen Okan Bayülgen stüdyoda defalarca bu örneği tekrarladı.



Hiç yorum yok: