Sayfalar

31 Temmuz 2011 Pazar

Tuba Özay Konserde Çıldırdı - Tuba Özay Orkestraya sinirlendi

Tuba Özay Konserde Çıldırdı

Tuba Özay konserde çıldırdı , tuba özay orkestrayı beğenmeyince çılgına döndü ve ortalığı nasıl birbirine kattığını izleyebilirsiniz.

Yasemin Hadıvent Dizi Magazin

Yasemin Hadivent dizi magazin programından komik görüntüler

Cine 5 te yayınlanan Yasemin Hadiventin sunduğu Dizi Magazin programı

Magazin D 30 Temmuz izle

Magazin D 30 Temmuz izle Tuba Büyüküstün

Magazin D programında bu hafta Tuba Büyüksütü'nün evliliği ile ilgili yaklaşık bir dakikalık zaman ayırmış. Magazin D 30 Temmuz izle


Tuba Büyüküstün evlendi-Magazin D-30 Temmuz 2011 usayken

Çek Bakalım Facebook'ta Bul Beni

Çek Bakalım Facebook'ta Bul Beni

Çek bakalım da bu haftanın en komik filmi veya klibi Facebook'ta bul beni konulu müzik klibiydi.
Jürüninde çok beğendiği Facebook konulu klibi çok beğenildi ve ardından da 4g teknolojisinin tanıtlıdığı kısa metrajli filmide çok komikti. Karısını altadan bir adamın karısına işteyim dedikten sonra karısının attığı yumruğu hissettiren bir kısa metrajli filmi özellikle Hülya Avşar ve Hıncal Uluç tarafından çok beğenildi.

Çe Bakalım Facebook'ta Bul beni izle

Facebookta bul beni , google'da ara beni :)


Çek Bakalım Şehit konulu kısa metraj filmi

Çek Bakalım da bu hafta en güzel kısa metrajlı filmi Tv başında haberleri izleyen bir gencin haberden sıkılıp değiştirmek ister ancak kumanda ağırza yapmıştırç kumandasını vurur vurur ama bir türlü çalışmaz aynı anda ise ekranı ikiye bölünmüş şekilde düşünün bir tarafta kumandayla uğraşan haberi değiştirmek isteyen geç ile cephede çatışma halinde olan bir askerin silahının tutukluk yapması ve gelişen olayları yansıtıldığı filmde en son sahnesinde Tv başında ki gencin ensesinden sivri sinek sokarken , cephedeki askerde ensesinden vurularak ölür.

Şehit ha berlerine olan duyarlılığımızı ve verdiğimiz tepkiyi anlatan bu kısa metrajlı filmi izlemeyin

Çek Bakalım Mardinli Yarışmacıların çekimi filmi

Çek Bakalım da bu hafta bir birinden güzel kısa metrajlı filmler vardı. Ama en kötüsü MArdinli çoçukların çektiği Truva filmin kısa metrajlısı idi. MArdinde çekilecek o kadar çok tarihi mekan varken arkadan geçen otobüs , araba  ve benzin istasyonlarının olması başlı başına bir felaketti diyebiliriz. Elenen Mardinli yarışmacıların Truva filminin savaş sahnesini izle.

Mardinli çoçukların gladyatör veya Truva filminin savaş sahneleri için çektikleri kısa metrajlı filmi izle

Naz Elmas Ay Tutulması Kıyafetleri

Naz Elmas Ay Tutulması Kıyafetleri

şimdiden Naz Elmas'ın Ay Tutulması dizisinde giyeceği kıyafetler merakla beklenmekte. Daha önceki senelerde  Naz Elmas'ın muhteşem kıyafetleri çok popüler olmuştu. Bakalım bu sezonda Naz Elmas Ay Tutulması dizisi kıyafetleri konusunda internette çok aranacağa benziyor.

Ay Tutulması 1. Bölümde Naz Elmas'ın en çok konuşulan elbisesi




İstanbulun Altinlari izle

Istanbulun Altinlari Fragmani Izle
Istanbulun Altinlari 1. Bolum Izle
Istanbulun Altinlari hangi kanalda saat kacta

Istanbulun altinlari dizisi yaz aylarinda bize iyi gelecek  guldurecek dertlerimizden uzaklastiracak komedi dizisi olarak karsimiza cikacak . Demet akbag ve Haluk Bilginer gibi usta kodi sanatcilarini bir araya getiren bu yapimi izlemek tekrar bolumlerini izlemek fragmanlarini izlemek icin sitemizi takip edebilrisiniz

Istanbulun Altinari dizisinini lk bolumu neden yayinlanmadi
Istanbulun ALtinlari dizisinin ilk bolmu kanal yoneticilerin oyuncularin kiyafetlerini begenmedigi icin filmin birinci bolmunun yayinlanmasina musade etmedikleri ortaya cikti

Inci Hoca nin yeni dizisi , Inci Ogretmenin yeni dizisi

Inci Hoca nin yeni dizisi , Inci Ogretmenin yeni dizisi

 Seni Bana Yazmislar adli dizide Zeynep karakterinin canlandiracak Inci hoca  Yeliz Kuvanci yeni rolune adapte olabilmek icin Zeynep karakterini kavramaya ve onu anlamaya calismakta.

Seni Bana Yazmislar 1. bolum izle , Sen bana yazmilar tekrar izle, seni bana yazmislar birinci bolum izle , seni bana yazmislar 1. bolum izle

At Tutulmasi Star Tv den canli izle

Ay Tutulmasi dizisi Star Tv de yeni baslayacak ve buyuk bir hayranlik yaratacak bir diziye benzemekte, Ay tutulmsi dizisinde bir birinden guzel oyuncularin yer alacagini gormekteyiz

Ay Tutulmasinin konusuna gelince  birbirlerinin yasadigindan  habersiz ikiz kız kardeşler Şebnem ve Ayla'nın aynı ksiiye aşık olmalariyla kesisen yollarını bize izletecekler
Ay tutulmasinin başrollerinde Naz Elmas, Nur Erkul, Kenan Ece, Laçin Ceylan ve Mesut Akusta ve Tülin Oral yer alıyor.
 
Doğduktan hemen sonra birbirlerinden koparılan iki kız kardeş ve özlemle onları arayan bir annenin beklenmedik bir şekilde hayatlarının birleşmesini konu alan Ay Tutulması birçok başarılı projeye imza atan D Prodüksiyon'un yapımcılığında ekrana gelecek.
Feride Kaytan'ın yönetmenliğini yapacağının dizinin senaristliğini ise Sema ve Suna Tensi üstleniyor.


Ay Tutulmasi dizisinde oynayan oyuncular kimler  , Ay Tutulmasi 1. Bolum izle . Ay Tutulmasi tekrarini izle . Ay Tutulmasi Star Tv de saat kacta , Ay Tutulmasi hangi kanalda  basliyot.
Ay Tutulmasi 1. Bolum Fragman izle

Ugur Borala Sike Dayagi

Fenerbahceli futbolcular lige verilen ekstra 1 aylik ara sebebiyle kam icin 1 hafta verilen arada cesmede barda eglenerek zaman gecirirken arkadaslarinin bardan erken cikmarken bardan cikmayan Ugur Boral ilerleyen saatlerde bir kac kisinin alkolun verdigi etkiyle sike konusunda Ugur Boral ile munakasa ettikleri daha sonra karslikli gruplarin birbirine girdikleri ve Ugur Boral inda bu kavgada darb aldigi bilegisi sabah gazetesi haberinden ogrendigmiz cok uzucu ve istenmeyen bir olaydir. Fenerbahceye ve Ugur Boral a gecmis olsun dileklerimizi buradan gondermek istedik

Yeni Genelkurmay Baskani kim olacak

Yeni Genelkurmay Baskani kim oldu

Necdet Ozel

 Yeni Genelkurmay Baskani kim olacak
Necdet Ozel

Yeni Genelkurmay Baskani kim
Necdet Ozel

Yeni Genelkurmay Baskanligina kim atandi
Necdet Ozel

Yeni Genelkurmay Baskanligina kim atanacak
Necdet Ozel

Yeni Genelkurmay Baskanligina kim secildi
Necdet Ozel

Yeni Genelkurmay Baskanligina kim secilecek
Necdet Ozel

Necdet Ozel daha once ne komutaniydi

Necdet Ozel  Genelkurmay baskani olmadan once Jandarma Genel Komutanliginda gorev yapmakta idi. Bir cok supriz emeklilik talebi ve tutuklama kararlari ardindan yolu genelkurmay baskanligina kadar acilan Necdet Ozel e yeni gorevinde basarilar diliyoruz

Demet Akalin ve Cenk Isler neden kavgali

Demet Akalin ile Cenk Akalin arasinda bir anda parlayan sosyal paylasim sitesi twitter da kavgada soylenmiyecek sozleri tum milletin icinde acik acik yazmasi ve sosyal ortamda paylasmasi Demet Akalini sok etti ve arkadasindan boyle bir kazik yedigine inanamiyor ve halen kabullenemiyor olsa gerekki aradan gunlar gecmesine ragmen verdigi konserde morali bozuk ve uzgun bir sekilde ciktigi gozlendi.

Demet Akalini bu kadar uzen ve yikan twitter da mesaj nedi diye merak ediyorsaniz iste yazinin asli asagida yer almaktadir.

 "Masum rolü oynayan yılan Demet ve mekanda erkekleri kesen sevgilisi Önder Bekensir konuşmaya bile değmez. Yılanlar sokar birgün" diye yazmış.

Demet Akalina neden yilan dedigini bilmiyoruz , Demettin erkek arkadasina neden bu sekilde ithamlarda bulundugunu bilmiyoruz , ancak Demet Akalindan nemalanmaya calistigini dusunuyoruz , Demet Akalin her zaman gundemde ve sanat camiyasinda her zamanda yer alacak populer bir sanatci olmasi sebebiyle Cenk Eren nin Demet Akalindan faydalanmaya calistigini dusunuyorum, uzun zamandir ortada olmayan Cenk Eren . Demete buyuk ayip yaptigini soyleyebilriim.

Trabzonspor Benfica canli izle 3 Agustos canli izle

Trabzonspor vs. Benfica Sampiyonlar Ligi On Eleme Rovans Maci 3 Agustos 2011

Trabzonspor Sampiyonlar Ligine katilabilme adina  3 Agustos gecesi Istanbul Olimpiyat Stadinda Benfica ile deplasmanda 2 0 yenildigi macin rovansina cikacak. Trabzonspor Benficada oynadigi mucadelede ustun bir mucadele gostermesine ve 2 net pozisyon yakalamasina ragmen gol atamadan ve 2 farkli yenilerek ayrildi.

Trabzonspor tur icin fazla umutlu olmasini umuyoruz. Trabzonspor icin en buyuk handikap seyirci sikintisi olabilecegini dusunuyorum. Yaz aylari sebebiyl karadenizliler memleketlerine gitmis durumdalar ustelik findik mevsimi oldugundanda donus zamanlari uzamis olabileceginden olimpiyat stadinda buyuk bosluklar ile karsilasabilme durumu olabilecegi dusuncesindeyim.

Benfica takimi yildizlar toplulugu oldugu asikar bir takim ayni zamanda ise gecen sene UEFA Avrupa Liginda gosterdigi yuksek performans sayesinde yari finala kadar yukselmis bir baska Portekiz temsilcisine yenilerek elenmisti. Son yillardaki Portekiz futbolundaki yukselme Portekiz takimlarinin bizim takimlara gore oldukca buyuk ustunluk kurmalari dikkat cekmekte son 5 yillik surecte portekiz takimlarina sadece Galatasaray Takimi Benfica takimini deplasmanda yendigini goruyoruz.

Benfica Trabzonspor ile yapacagi mac oncesi oldukca iddaali bir bicimde Turkiye ye gelecegi ve Istanbulda da Trabzonsporu yenmek icin gelecekleri seklinde duyumlar gelmektedir. Benfica takiminini Trabzonspordan bir gomlek ustun gozukmesinin bir baska sebebi de  hazirlik kamoinda daha sert ve daha guclu rakiplar ile siki bir kamp donemi yapmalari ve bu isi oldukca siki tutmalari da buyuk etke oldugu dusuncesindeyim. Trabzonspor Benfica dan daha kotu gorunmesinin sebebi ise hazirlik calismalarinda daha zayif ve sike skandallariyla sikintili gecen bir periyotta hazirlik kampinin surdurmus olmasina baglamaktayim.

Trabzonspor Benfica 3 Agustos Canli izlemek icin buraya tiklayiniz.

Trabzonspor Benfica Maci hangi kanalda /  Trabzonspor Benfica Sampiyonlar Ligi on eleme maci hangi kanalda


Trabzonspor Benfica mmacini canli izlemek istiyorsaniz sitemizi takip etmeniz yeterli olacaktir.

29 Temmuz 2011 Cuma

Genel Kurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları Emekliliklerini istediler

Koşaner ve arkadaşları emekliliğini istedi

Türkiye kendi krizini kendi yaratacak ve Pazartesi günü piyasalar nasıl açılacak nasıl kapanacak bunları hepsinin göreceğiz. Genelkurmay başkanı ve Kuvvet Kurmaylarının mekliliğini istemesinin sebebi ise hapiste bulunan ve yargılama süreci bir türlü sonlandırılamayan general ve komutanların durumunun devam etmesi oalrak gösterilmektedir. Kuvvetkomutanlarından sadece Jandarma komutanı görevinini bırakmamıştır sebebi ise Genelkurmay Başkanlıpı için aday olması olarak gösterilmektedir.

Genelkurmay Başkanı Koşaner emeklilik istemi ile ilgili yazılı oalrak basın mensuplarına verdiği kağıtta ne kadar zorlu ve sarsıcı bir dönemden geçsekte Türkiye'nin daha önce yaşadığı krizlere örnekler verildi.

Bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği ve Yeni Genel Kurmayı başkanı kimin olacağı atamalrın kontrolünün tamamiyle AKP ye kaldığından ötürüatamalarda kimler seçilecek merak konusu

Gündeme Dair Herşey: Genelkurmay Başkanı İstifa Etti

Gündeme Dair Herşey: Genelkurmay Başkanı İstifa Etti: "Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner ve kuvvet komutanları istifa etti. Org. Işık Koşaner neden istifa etti ? Yüksek Askeri Şura öncesinde ..."

Genelkurmay Başkanı İstifa Etti

Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner ve kuvvet komutanları istifa etti.

Org. Işık Koşaner neden istifa etti ?

Yüksek Askeri Şura öncesinde hükümet ve TSK arasındaki anlaşmazlık nedeniyle ve Balyoz tutuklusu generallerin emekli edileceğine dair iddialarında ardından Org. Koşaner ve kuvvet komutanları istifa etti.Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner, istifasını "Gördüğüm lüzum üzerine" şeklinde açıkladı.

 

Yeni Genelkurmay Başkanı kim olacak ?

İstifa süreci nasıl gerçekleşti ?

Koşaner istifayı kendi rızasıylamı yaptı , zorlama ile mi yaptı ?

13 askerin şehit edilmesi sebebiyle mi Koşaner istifa etti ?

Askerlik kısalacak diyemi Koşaner istifa etti ?

Erdoğan'nın Er ve Erbaşlar çatışmayacak sözleri üzerinemi Koşa ner İstifa etti.

 


 

 

kaynak :Haberturk.com




 

Yetenek Sizsiniz Yarışmasının Yeni Jürisi Kim

Ali Taran'nın Yerine Jüri Kim olacak ?

Ali Taran dan sonra Acun Ilıcalı Yetenek Sizsiniz yarışma programına ilginç bir ünlüyü jüri koltuğuna oturtmayı planlıyor. Sergen yalçına teklif götüren Acun Ilıcalı Hülya Avşarın yanına bakalım Sergen Yalçın'nı oturtabilecek mi ?

Ali Taran kadar karizmatik olmasa da , Sergen Yalçının ayrı bir hava katacağıda başka bir gerçek.

28 Temmuz 2011 Perşembe

Tuba Büyüküstün Gelinlik

Tuba Büyüküstün Nikah görüntüleri

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün bu gece imzayı atıyor. Tuba Büyüksüstün'ün bikah gecesinden ilk görüntüler ve Tuba Büyüküstün'nün gelinliği ni buradan görebilirsiniz.
Tuba Büyüküstün'ün düğün resimleri ,Tuba Büyüküstün nikah gecesi resimleri





Ronaldo Herta Berlin maçında attığı frikik golü

Ronaldo Frikik Golü

Christian Ronaldo Herta Berlin ile yaptığı hazırlık maçında öyle bir frikik golü attıki , herkes dakikalarca ayakta alkışladı. Böyle muhteşem frikik golü görmek herkeze nasip olmaz , Alman Spiker bile şaşkınlıktan olsa gerek atılan golü öve öve öve bitiremedi.


video

Bayern Munih vs Barcelona maçının özetini izle

Bayern Munih vs Barcelona maçının özetini izle

video

Galatasray Liverpool maçını canlı izle

Galatasray Liverpool maçını canlı izle

Galatasray Liverpool takımları bu gece Arenada hazırlık maçına çıkacaklar. Galatasray takımında son saatlerde yayınlaan aberlerde iyice bir gerginlik havası hakim olduğu gözlenmekte. Yönetimden bazı isimlerin Fatih Terim'e sert eleştirilerde bulunduğunu ve Fatih Terim'in bu eleştirileri kabullenmeyip istifasını hazırladığı öne sürülüyor. Devreye girene bazı yöneticiler acilen Ünal Aysal'ı Florya ya çağırdılar ve Fatih Terim'i ikna etme turlarına başladılar.

Galatasray takımını sadece İnter maçında oynana güzel bir futbol neticesinde takımı göklere çıkaran futbol medyasının elinde sadece Galatasray takımının kaldığını farkına vardı sanırız. Fenerbahçe takımını ve büyük ihtimal ile Beşiktaş takımının küme düşürülmesi durumununda Reyting getirecek tek takım Galatasaray takımı kalıyor.

Galatasaray Liverpool maçını canlı izlemek için bizi izlemeye devam edin. Liverpool takımın dün İstanbula geldi ve kalabalık bir Galatasaray kafilesi tarafından karşılandı. futbolculara büyük bir ilgi gösterirken futbolcularla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

Galatasaray Liverpool maçını canlı izle 28 Temmuz gecesi , futbolsuz geçen yaz akşanmlarında çok güzel bir maç sizleri bekliyor. Yeni bir yapılanma sürecine giren Galatasaray Liverpool maçını canlı izeleyerek futbol hasretine son verebilirsiniz.

Galatasaray  vs. Liverpool 28  Temmuz hangi kanalda canlı yayınlanacak ?

Futbol D-Smart ekranlarından canlı olarak izleyebileceksiniz.

22 Temmuz 2011 Cuma

Barcelona Manchester United 30 Temmuz Hazırlık maçı

30 Temmuz BARCELONA MANCHESTER UNITED CANLI

Barcelona ile Manchester United arasında 30 Temmuz gecesi Amerika da bir hazırlık maçı oynanacak ve Bu maçın sponsoruda THY olacak.

Barcelona Manchester United arasıdaki maç Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saat 02:00 de sitemizden canlı olarak yayınlanacak.




Barcelona takımı Almanya da düzenlenen 4 ' lü Audi Cup Turnuvasında şampiyon oldu. Barcelona'nın genç yıldızı Thiago oynadığı mükemmel futbol ile finalde Bayern Münih takımını yıkan adam olmuştu. Maçta 2 gol atan Thiago'nun şimdi Ameikada oynanacak olan U.S Cup kapsamındaki maçta sergileyeceği performans merak konusu.


Barcelona ve Manchester arasında iddaa oranları da belli oldu. İddaa ya göre Barcelona takımı favori Barcelonanın galibiyetine 1.85 oranı verilirken, Manchester United galibiyetine 2,90 beraberliğe ise 3,20 oran verilmiş.

US Tour adı altında organize edilecek olan bu maçı
Barcelona Manchester United maçını canlı izleyebilirsiniz

Amerika'da oynanacak Barcelona Manchester United maçını canlı izle
30 Temmuz gecesi futbola doyacaksınız.

Norveçte Patlama

Norveç Oslo da Başbakanlık Binasına bombalı saldırı

Norveçte El Kaide nin yaptığı sanılınan bombalı saldırıda en az 2 kişinin öldüğü haber iajanslara düştü , Başbakanın bulunduğu binada patlayan bombada Başbakan yara almadan kurtulurken Oslo kenti cehennem alanına büründü.

Oslodaki patlama sonrası yaşananlar video dan izleyin




Gündeme Dair Herşey: galatasaray inter hazirlik macini canli izle

Gündeme Dair Herşey: galatasaray inter hazirlik macini canli izle: "Galatasaray vs. Inter Hazırlık Maçı 24 Temmuz Galatasaray - Inter Hazırlık Maçını Canlı izle Galatasaray İnter Maçı hangi kanal da ..."

Kobe Braynt Beşiktaş imza atması an meselesi

Kobe Braynt  ile Beşiktaş arasında yaşanan gelişmeler sadece Beşiktaşı değil , sadece Türkiyeyi değil bütün Galaksi de yankı uyandırcak bir transfer olacağından bahsedebilirim. Düşünün Kobe Braynt transferinin gerçekleştiğini İnaönü stadında 30.000 Taraftar Şav yaparak Kobe Brayntı karşılıyor. Dünya bu anı canlı canlı yayınlıyor. Ne kadar büyük bir reklam olur tahmin bile edemezsiniz.Bu transfer gferçekleşirse eğer yapılacak güzel bir organizasyon ile özellikle THY müthiş bir reklama imza atmış olur. Buradan THY ları na sesleniyorum Beşiktaşa destek olun ve Kobeyi İstanbula getirin. Kobe ile inanılmaz bir tanıtımı gerçekleştirirsiniz..

Kobe Braynt Beşiktaşa geleceğine dair haberlerin çoğunuzun asılsın bir haber ve inanmadığınıda biliyorum. Ama Kobe Braynt beşiktaşlı bir yönetici çok yakın abimin bizzat dedi , Lokavt süresi eğer 2012 nin başında bitmemesi kesinleşirse 1 Eylül de Kobe burada :)

Ondan Sonra Kobe nin Beşiktaşa gelmesi ile TV filmlerinde izlediğimiz gibi birşeyler olurmu acaba Kobe Beşiktaş da kalıyor Şampiyon yapana kadar buradan gitmiyormuş bide :) Kobe ile ilgili film çevirirler valla

ronaldo ile Özbek çoçuğun futbol topuyla yaptığı hareketler

Ronaldoya kafa tutan ve Ronaldayu şaşırtan Özbek çoçukla futbol topuyla yaptıkları hareketleri izleyin.

FenerBAhçe Shaktar Maçında sahaya giren taraftarlar

Fenerbehçe Tarafatarı basın mensuplarına saldırdı sahaya girdi , kale direklerine çıktı , orta sahada poz verip fotoğraf çektirdi. yazıklar olsun fenerbahçe taraftarına


21 Temmuz 2011 Perşembe

Aziz Yildirimin mektubu

Aziz Yıldırım Cezaevinden Veda Mektubu

Aziz Yıldırım veda mektubunda futbola ve Fenerbahçe ye olan sevdasından bahsederken , görevi bırakacağını dile getirmiş. Aziz Yıldırım bu süreç sonunda Fenerbahçe Spor Klubünün başkanlığından istifa edeceği sinyallerini vermiş oldu.

Zate bu süreç sonunda Aziz Yıldırım suçlu bulunmasa bile deliller neticesinde TFF tarafından cezalandırılacak ve Başkanlığı elinden alınacaktır.

Aziz Yıldırımın yürekleri sızlatan ve göz yaşlarınıza hakim olamıyacağınız veda mektubu

Ben Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı. 1952 yılında Diyarbakır Ergani’de doğdum. Bu ülkenin insanıyım. İnşaat mühendisiyim. Bugüne dek kendi ülkem ve milletim için çalıştım ve gözlerimi de vatanımda yumacağım.

"BETONDAN DA ANLARIM FUTBOLDAN DA"
Spor sevdalısı, ama daha da fazla Fenerbahçe sevdalısıyım. Betondan da, futboldan da anlamam ondandır. Ama voleyboldan da anlarım, yelkenden de anlarım, basketboldan da anlarım, masa tenisinden de anlarım, yüzmeden de anlarım, kürekten de anlarım, atletizmden de bokstan da anlarım.

2000’e yakın sporcu evladım vardır benim. Hepsi birbirinden değerlidir, çünkü onlar Fenerbahçe forması giyerler. Onlar Fenerbahçe formasını çıkarır milli formayı giyer; ülkemin insanlarının yurtdışında göğsünü kabartır, gözlerini yaşartır mutluluk gözyaşı döktürürler.

"FENERBAHÇE'Yİ HERKESTEN ÇOK SEVDİM"
Ben evlatlarımın hepsini ismen tanırım, nereden geldiklerini, nasıl sporcular olduklarını bilirim. Ben hepsinin akıttıkları helal terin, kazandıkları her başarının kefiliyim, hamisiyim. Çünkü ben Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Başkanıyım. 1990’dan bu yana kulübüme hizmet ettim. 1998’de "bir oy" farkla seçimi kazanıp başkan oldum. Herkesten de "bir farkım" oldu hep, çünkü ben Fenerbahçe’yi herkesten çok, canımdan, hayatımdan, kendimden çok sevdim.

"HAYATIMI ADADIM"
Fenerbahçe’ye hayatımı adadım. Eşimi, çocuklarımı, işimi bıraktım gece demeden gündüz demeden Fenerbahçe’nin yolunda yürüdüm. Bu yolda hep doğru bildiklerimi yaptım. Kimsenin karşısında eğilmedim, bükülmedim. Çok eğilenler, çok sürünerek, yanımdan geçip gitmeye çalışanlar oldu ama zamanla hepsi ya ezildiler ya yok olup gittiler.

"BENİ EĞİP BÜKEMEYENLER..."
Sevenim de çok oldu sevmeyenim de. Beni kendilerine benzetemeyenler beni eğip bükemeyenler nefret etti benden. Kimsenin adamı olmadım,  sadece Fenerbahçe’nin Başkanı, Fenerbahçe’nin adamı oldum. Asırlık bir çınara liderlik ettiğimi, Ulu Önder Atatürk’ün kulübüne başkanlık yaptığımı hiç aklımdan çıkarmadım. Onun gösterdiği yolda sporu sevdim, öğrettim, uyguladım. Hiç yanlış yola sapmadım, sapmak isteyene beni yanlış yola çekmek isteyene de hiç müsade etmedim.

Çalıştım, hep çalıştım. Amatör sporların Türkiye’nin geleceği gençler için ne kadar önemli olduğunu gördüm. Bu alanda liderlik ettim amatör şubelere devletten daha fazla yatırım yaptım. Popülizm yapıp tüm kaynakları futbola ayırmadım. Ülkemi, ülkemin uluslararası müsabakalarda, boksta, yelkende, atletizmde dalgalanacak şanlı bayrağını düşündüm.

Tesisler yaptım. Yeni sporcular yetişsin, "Bu ülkeden sporcu çıkmaz" diyenler Türk gencinin başarısını görsünler diye. Genç çocuklar önce Fenerbahçeli olsunlar, sonra ülkelerine milletlerine faydalı fertler olsunlar diye her yanda tesisler yaptım. Gençleri hep heveslendirdim, cesaretlendirdim. Minik takımdaki sporcularımın bile isimlerini öğrendim, antrenmanlarına gittim onlara moral verdim. Fenerbahçelilik nedir, nasıl Fenerbahçeli olunur, o çubuklu forma nasıl kutsaldır, öğrensinler diye mücadele ettim.

Çok mücadele ettim; sağlığımı verdim. Sağlığımdan ödün verdim ama Fenerbahçe sevdamdan ödün vermedim. Ameliyat masasından kalkıp takımımın başında deplasmana gittim. Beni gören taraftar stadyumları salonları doldurdu. Önce, onlar da bana kızdılar. Tribünde küfür ettirmedim, kavgaya, kargaşaya izin vermedim. Ama sonra onlar da anladılar her şeyin daha büyük bir Fenerbahçe yaratmak için olduğunu. Büyük Fenerbahçe taraftarı benim yaptıklarımı görüyor, biliyor. Onların bilmesi, onların görmesi kafi. Onların sevgisi bundan sonra bana yeter.

"SENORYA İLE FENERBAHÇE'DEN KOPARDILAR"
Beni eğip bükemeyenler, beni kendilerine benzetemeyenler meyve veren ağacı taşlayanlar baktılar ki taşladıkça ağaç inadına daha da büyüyor yakmaya karar verdiler ağacı. Kurguladıkları bir senaryo ile bugün beni hayatımın en büyük sevdası Fenerbahçe’den kopardılar. Yaktılar ağacı, yanan ağacın yerine yenisinin dikilemeyeceğini bilmeyenler. Ama ben de tükendim. Bu süreç beni çok yordu. Ruhum, bedenim iflas etti, artık daha fazla taşı da ateşi de taşıyamaz hale geldim. Bu süreci atlattığımda hayatımın geri kalan bölümünde Fenerbahçe artık sadece yüreğimde bir sevda olarak kalacak. Şimdi sadece bu yaşamakta olduğumuz süreçte yine kulübüme hizmet etmeye devam edeceğim. Bu geçiş sürecinin ardından da artık gururla taşıdığım ve namusumla, onurumla yerine getirmek adına gecemi gündüzüme kattığım şerefli görevim son bulacak. Ama içimdeki Fenerbahçe sevdası asla bitmeyecek.

Fenerbahçe sevdam cehennem donana kadar sürecek. Dar ağacında olsam da son sözüm hep Fenerbahçe olacak…

ŞEHİTLERİ UNUTMADI
Tüm bu duygu ve düşüncelerin içerisindeyken, 14 vatan evladının hain saldırılar sonucu şehit olduğunu öğrenmem sıkıntımı ve üzüntümü daha da artırdı. Kaybettiğimiz, Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve ulusumuza da en derin duygularımla başsağlığı dileklerimi iletmek isterim."

Kalbim Seni Seçti 21 Temmuz Yeni Bölüm izle

21 Temmuz Kalbim Seni Seçti 5. Bölüm izle

Kalbim Seni seçtide bu hafta neler oldu.


Kalbim seni seçti dizisinde bu hafta fırtınalar koptu . Kaan annesinin geçmişini öğrendi  ama hala babasını bilmiyor . Bu arada kendini iyice alkole verdi sevgilisi tarafından tüm okulun önünde terkedilince çılgına dönen Kaan kavgalara da karışmaya başladı.

Emir Babasından da geçmişi hakkında yaşananları öğrenirir ancak buaralar ailesinde yaşanan parasal sıkıntılardan ötürü bu derdini arka plana atıp restaurant da çalışmaya başlar. Okulunu da ihmal eder.

Bu arada Ömer çalıştığı serada hiç beklemediği bir misafir ile karşılaşır ve hayatının ailevi ilişkilerin mahvolmasına yetecek kadar büyük bir hasara yol açacak ziyarete engel olamaz. Sera da Ömerin ziyaretine Handan gelir ve dertleşir. Bu sırasa Seraya Ömerin karısı Aylin gelir ve Ömer ile Handan'nın görüşmelerini hatta bi ara fenalaşan Handan'nın elinden tutmasını görmesiyle çılgına dönen Aylin orayı terk eder ama çılgına dönmüştü ve akşam Ömeri sorguya çeker ancak Ömer Handan dan bahsetmeyince Ömeri evden kovar.

galatasaray inter hazirlik macini canli izle

Galatasaray vs. Inter Hazırlık Maçı
24 Temmuz Galatasaray - Inter Hazırlık Maçını Canlı izle
Galatasaray İnter Maçı hangi kanal da











24 Temmuz Galatasray İnter arasında oynanacak hazırlık maçını sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Galatasaray takımı 20 Temmuz tarihinde Twente ile oynadığı maço 1-0 kaybetmişti. O maçta Galatasray takımı oldukça vasat bir görüntü sergildi ve Fatih Terimin oldukça futbolcularına sinirli hareketler ile telkinde bulunduğu gözlendi. Galatasray Takımı geçen sezonda olduğu gibi duran top sendromunu yaşamakta. Yaşanan bir korner sonrası öndirekte rakip oyuncunun temasını engelleyemeyip golün olmasına engel olamadı.

İnter Takımı Twente takımından 2 gömlek daha üstün ve Twente karşısında aynı oyunu sergilerse fena şekilde dağılırlar ve buda aslında takım için olduka iyi olur aslında yaşanan hataların bir an evvel farkında varılması Galatasray takımı için oldukça hayırlısı olur kanatindeyim.

Galatasarayın Kalecesi Muslera Pazar Günü Cupa Amerika finalinde Paraguay ile oynanacak final maçı sonrası yeni takımına katılacak olması kaleci sorunun ortadan kalkacağı düşüncesi tüm taraftar ve camiiayı sarmış durumda. Galatasaray İnter hazırlık maçını 24 temmuz Pazar günü canlı oalrak sitemizden izleyebilirsiniz.


24 Temmuz Galatasaray İnter Hazırlık maçı hangi kanalda.
24 Temmuz Galatasaray İnter Hazırlık Maçını canlı izle

Amazing Spider-Man Fragmanı izle

Örümcek Adam serisinin son filmi  The Amazing Spider Man in fragmanı ilk kez karşınızda.


 The Amazing Spider Man Fragman izle , doya doya izle

The AMazing Spider Man fragmanı http://video.haberturk.com sitesinden alınmıştır.

LYS sonuçları Açıklandı 21 Temmuz

LYS puan öğrenme , LYS sonuçları , LYS den kaç puan almışım

LYS sonuçları nihayet açıklanıyor. Saan 14:00 de yayınlanacak sonuçlar milyonlarca öğrencinin kaderini belirleyecek . OSYM ye pek de güven olmaz hatalı hesaplamalarıyla ün yapan OSYM den her şey beklenir siz siz olun herşeyinizi kontrol edin. Başarılar

20 Temmuz 2011 Çarşamba

20 Temmuz Çoçuklar Duymasın Yeni Bölüm izle

20 Temmuz Çoçuklar Duymasın Yeni Bölüm izleÇoçuklar Duymasın Yeni Bölüm İzle

20 Temmuz Çoçuklar Duymasın da bu birbirinden değişik konularla bizleri eğlendirmeye devam ediyorlar.
Hüseyin at bakmaya giderken  , atın etrafında dolanan çoçukları kovalarken attın tepiklemesiyle havalara uçar.
Bu arada Havuç para kazanmanın yollarını ararken kafede fal bakmanın çok kazançlı bir iş olduğunun görğnce 20 TL den  fal bakmaya başladı. Bunu duyan Haluk , Havuç ve ekibini  eve çağırır.

Mustafa Ali Abi den hormonlu gıdalar hakkında filozof açıklamar geldi ve meyve sebze hakkında yorumları gülerken düşündürdü.

Haluk , Havuç ve ekibini eve çağırırken çoçuklarla kahve içip çoçukların fallarına bakmaya başladı. Ama falın sonu belli şınav :)

Huysuzla Dans Edermisin 21 Temmuz izle

Huysuzla Dans Edermisin 21 Temmuz izle

Huysuz Virgin dans yarışması yaparsa neler olur sizce  , işte ortalık yıkılıyor Huysuzla dans edermisin izle

19 Temmuz 2011 Salı

Felipe Melo kimdir

Galatasrayın renklerine bağlamaya çalıştığı Brezilyalı yıldız Felipe Melo yu yakından tanıyalım

Felipe Melo Galatasaray transferi gerçekleşti

Felipe Melo Galatasaray ile anlaştığı haberi günün en klas haberleri arasında , Galatasray gerçek bir Brezilyalı ve yıldız aldığını rahatlıkla söyleyebilirisz. Oldukça teknik bir oyuncu olan Felipe Melo Galatasaray'ın orta sahada ki önemli bir kozu olacaktır. Yıldız futbolcunun Galatasaray'ın hazırlık kampı sonrası katılıacağı ve Liverpool ile Ali Samiyen Kompleksi Türk Telekom Arena!daki maçta oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.





Felipe Melo | video.mynet.com

Trabzonspor Hrvoje Cale'nin Sözleşmesini karşılıklı olarak feshedildi

Trabzonspor Cale'nin sözleşmesini neden fesh etti

Trabzonspor tarafında süprzi bir gelişme yaşandı ve Hırvat futbolcu Cale ile sözleşmey ikarşılıklı olarak fesh edildiği haberini açıkladı. Hırvat futbolcu ile neden sözleşmen,in fesh edildiği konusunda henüz net bir açıklama gelmedi. Takımdan gitmek istediği biliniyordu ancak Tahminen disiplinsiz hareketlerinden ötürü Şenol Güneşin talimatı sebebiyle sözleşmenin bitirlmiş olabilir.

Fesh bedeli olarak Cale Trabzonspor'a 400.000 Euro ödeme yapacak.

Kıdem Tazminatı kalkacak mı ?

Ekonominin bir numaraı ismi Ali Babacan konuya açıklama getirdi..

Ali Babacan Kıdem Tazminatı hakkında ne dedi :


bakan Yardımcısı Ali Babacan, kıdem tazminatı fonu ile ilgili, "Çalışanlarımız rahat olsunlar biz onların kazanılmış haklarına ya da mevcut haklarına zarar getirecek bir çalışma yapmayız" dedi.

Babacan, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ve beraberindeki heyeti kabulünde gazetecilerin kıdem tazminatı fonuyla ilgili sorularını yanıtladı.

İşgücü piyasasıyla ilgili, çalışma hayatıyla ilgili bir dizi reformun gündemlerinde olduğunu hatırlatan Babacan, bunların hükümet programında yer aldığını söyledi.

Hükümet programındaki ifadeye atıfta bulunan Babacan, programda kıdem tazminatı fonunun sosyal taraflarla istişare edilerek uygulanmaya başlanacağı ifadesinin yer aldığını kaydetti.

Babacan, henüz istişarelerin yapılmadığını belirterek, hem iş dünyasıyla hem işveren temsilcileriyle hem de çalışan temsilcileriyle istişarelerin yapılacağını ve bunun ardından parametrelerin belirleneceğini, daha sonra da nihai kararın oluşturulmasının ardından uygulamaya başlanacağını söyledi. Babacan, şöyle devam etti:

"Ben de bugünkü basından açıkçası hayretle okudum. Parametreler belirlenmiş, oranlar tespit edilmiş. Bu çalışmaları kim nasıl ortaya koyuyor anlamıyorum doğrusu. Teknik seviyede yapılmış çalışmalar olabilir, teknisyenlerin bazı çalışmaları da olabilir. Bunların hiçbirisi siyasi karar oluşmadan geçerli değildir. Bizim kıdem tazminatı fonuyla ilgili çalışmamız mutlaka çalışanların haklarını koruyacak bir bazda oluşacaktır. Çalışanların haklarını korurken işveren üzerindeki yükleri de daha makul daha sürdürülebilir daha öngörülebilir bir çerçeveye oturtmaktır, çalışmanın amacı budur. Dolayısıyla bunu bazıları kasıtlı mı yapıyor ya da arka odalardaki, kutuların dibindeki çalışmaları sizlere mi ulaştırıyor?".

Babacan, bugün gazetelere yansıyan parametrelerin hiçbir geçerliliğinin olmadığını yinelerken, dün EKK'da bu konuyu değerlendirdiklerini, ama EKK'da tekrar gündeme geleceğini, çalışmaların tamamlanmasının ardından gereken açıklamaların yapılacağını bildirdi.

Babacan, "Bizden duymadıkça, hükümet kararı haline gelmedikçe hiçbir duyuma inanmayın. Çalışanlarımız rahat olsunlar biz onların kazanılmış haklarına ya da mevcut haklarına zarar getirecek bir çalışma yapmayız" dedi.


Haber kaynağı : http://www.aksam.com.tr
Haberin Orjinali : http://www.aksam.com.tr/kidem-tazminati-kalkacak-mi--55745h.html

Anadolu Ajansına Teşekkür ederiz.

20 Temmuz Galatasaray Twente maçı hangi kanalda

 20 Temmuz Galatasaray Twente maçı hangi kanalda

20 Temmuz tarihinde ilk cidd ihazırlık maçına çıkacak olan Galatasaray takımı. Türkiyedeki stresli ortamdan uzak tam konsantre şekilde hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. FB ve BJK takımlarından çok farklı bir ortamda çalışmalarını sürdüren 4 büyük takım arasında Galatasaray Şike skandalından etkilenmeyen tek takım ve bunu lig başlarken pozitif yönde kullanması beklenmektedir.

Galatasaray'ın bugün veya engeç yarın akşama kadar kaleci transferi konusunda resmi bir açıklama yapılması beklenmektedir. Bildiğiniz gibi :Uruguay Milli takımının kalecisi Muslera ile her konuda anlaşmaya varan ama Cupa America sebebiyle kampta Muslera'ya imza attıramayan Galatasaray değeri git gide artan kalecenin başka takım ile görüşmelere başlamasında çekiniyor.


 20 Temmuz Twente Galatasaray Canlı izle
20 Temmuz Galatasaray Twente Canlı izle
20 Temmuz Galatasaray Twente hangi kanalda

19 Temmuz Federasyonun aldığı kararlar

19 Temmuz Türkiye Futbol Federasyonunun kararı

Federasyon Şike Soruşturması kapsamında dün UEFA yetkilileriyle beraber yaptıkları toplantı sonrası , Bugün TFF de olağanüstü toplantı yapılıyor ve bu toplantıdan kritik akrarlar çıkacağı beklenmekte.

Öncelikle Süper Kupa finali iptal edilecek ,  bir hafta önce alel acele aldığı karar ile ortalığı karıştırmıştı.
Ayrıca ülkemizi Avrupa kupalarında temsil edecek takımların netlik kazanması da bekleniyor. Beşiktaş büyük olasılıkla UEFA da ülkemizi temsil etmiyecek ve yerine başka bir takım gönderilecek.

17 Temmuz 2011 Pazar

Kurşun Bilal 18 Temmuz yeni Bölüm İzle

Kurşun Bilal 2. Bölüm 18 Temmuz İzle

   Gerçekten birinci bölümüyle bizleri ekran karşısına kitleyen Kurşun Bilal dizisin de , yeni karakterler karşımıza gelmekte. Ardal Kural diziden ayrıldı ve yerine Gökhan Mumcu geldi. Arda Kural'ın bu diziden neden ayrıldığı daha sonra anlaacağım. GökhanMumcu Kurşun Bilal rolüyle karşısınıza gelecek olup , kafasına yediği kurşun sebebiyle hayatında bazı şeylerin altüst olacağı bir gerçek. Bu bölümde dizimize yeni bir aktrist daha ekleniyor , birinci bölümde karşılaşmadığımız Leyla Göksun Sedef rolünde karşımıza çıkacak.
  
   Kurşun Bilal dizisinin ilk bölümünn konusu
   Kurşun Bilal dizisinde Bilal karakteri bir polis ve kafasına kurşun yemeden önceki 2 günü anlatan bir bölüm canlandırıldı. Tecavüze uğrayıp öldürüklen bir kızn katilini bulunması ve her gece içki içip karısını çoçuğunu döven bir adamın öldürülmesi ile ilgili cinayetin sır perdesini aralarken geçen soruşturma serüvenini anlatan olduköça zevkli bir bölüm canlandırıldı. Kurşun Bilal dizisi 18 Temmuz tarihinde 2. bölümü ile ekranlarınızın başına gelecek ancak artık Arda Kural yer almıyacak nedeni disiplinsiz hareketleri , yöentmeninin istediği karakteri canlandıramaması sebeb gösteriliyor. 1. Bölümün sonu itibariyle konuda ufak değişiklikler yapıp karakterin yüzünü tanıyamam gibi bir rahatsızlık ortaya çıkacak ve bunun adınada yüz körlüğü denecek.

İlk bölüme bakarak çok güzel geçeceğini tahmin ettiğim yeni bölümleriyle  , dizisiz şu günlerde Kurşun Bilal bu eksikliği gidereceğe benzemekte. Polisiye sevenlerin kesinlikle karçırmaması gereken bir dizi film diye biliriz.


18 Temmuz Kurşun Bilal 2. Bölüm İzle

14 Temmuz 2011 Perşembe

Şehit haberlerini alınca Tarkan Trabzon konserini yarıda kesti

Tarkan Trabzon Konseri

Tarkan Karadeniz Teknik Üniversitesinde Yaz Şenlikleri kapsamında verdiği konserde her eşy çok güzel başlamıştı. İki tane şarkı söyleyip ortalığı yıkan Tarkan ara verdi ve Şehit Haberlerini öğrendi. Karadeniz Teknik Üniversitesi ndeki gençlere bir soru yöneltti.

"Gün boyu konser çalışması yaptığı için Diyarbakır’da yaşanan terör saldırısından yeni haberdar olduğunu ve bunun büyük üzüntüsünü yaşayıyorum , Dilerseniz bir şarkı daha söyleyip konsere son verebiliriz ya da şarkılarımızı bu acıların sona ermesi için söyleyebiliriz. Ben sizin kararınızı bekliyorum” dedi.

Konser alanını dolduran 50.000 genç ise hep bir ağızdan Şehitler Ölmez , Vatan Bölünmez diyerek tepkilerini ve Tarkan'nın sorduğu soruya cevap vermil oldular. Tarkan bir şarkı daha seslendirip konseri sonlandırdı.

O alanda olan 50.000 kişiiy ve Tarkanı tebrik ediyoruz. Sağduyulu bir anlayış sergiledikleirni belirtmek isterim Hepinize helal olsun.

Inter Milan vs Trentino Highlights

Inter Milan vs Trentino

Inter 4 vs Trentino 1 Highlights



14 Temmuz Twente Fenerbahçe Maç Özeti

Twente 4 Fenerbahçe 3 Maç Özeti

Fenerbahçe geç açıldı ve 4-0 geriye düştüğü maçı ancak 4-3 e getirebildi.
14 Temmuz da oynana üçlü turnuvanın ilk maçında Twente takımı farkı açtıktan sonra oyuna genç oyuncuları sürdü ve Fenerbahçe de tam aksine tecrübeli oyuncuları sokarak özellikle de Semih Şentür'ü sokarak farkı ancak 1 farka kadar indirebildi. Semih Şentürk attığı 3 gol ile Fenerbahçe yi yenilmekten kurtaramadı. Semih'in gollerini izle.

Fenerbahçe vs. Twente Maç Özeti














FC Minsk - Gaziantepspor maç özeti

FC Minsk - Gaziantepspor maç özeti

UEFA kupası ön elem maçında geriye düştüğü maçta beraberliği yakalyan Gaziantepspor yakaladığı avantajı maçın sonuna kadar sürdürdü ve rövanş için avantajlı bir skorla rövanşa çıkacak. Minsk Gaziantepspor maçın özetini izle

14 Temmuz Artiz Mektebi İzle

14 TEMMUZ ARTİZ MEKTEBİ İZLE

Artiz Mektebi'nde NuRgül Yeşilçay , Sinan Çetin , Müjda Ar , Haldun Dolmenin jürilik yaptığı Artsiz MEktebinde birbirinden yetenekli tiyatrocu gençlerin ünlülerden geçer rol almaları gerçekten çok zor. Sarı ve Kırmız Kartların havada uçuştuğu 14 Temmuz Artiz Mektebinde yarışmacılar sarı kart almamak için çok çaba sarf ettiler.

Komikliklerin yanı sıra , popüler dizilerden de skeçlerin yer aldığı Artiz Mektebini kaçırdıysanız üzülmeyin.

Atriz Mektebi İzle , 14 Temmuz Artiz Mektebi izle

14 Temmuz Kalbim Seni Seçti izle

14 Temmuz Kalbim Seni Seçti izle

Melis aşk yaşamaya başladı

Aylin gerçekleri öğrendi artık bunsan sonrası çorap söküğü gibi gelir gibime geliyor. Kaan ortalıklarda yok , Emir yana yakına Kaan'ı aramakta.

Oldukça hareketli ve gerilim dolu dakikalar sizleri bekliyor. Bu bölümü çok seveceksiniz.

Kalbim Seni Seçti 14 Temmuz izle , Kalbim Seni seçti tekrar izle

İstanbul B.B tutuklanan oyuncuları ile sözleşmelerini fesh etti

İbrahim Akın ve İskender Alın Klüplerinden kovuldu

İ.B.B Spor Klubü kendilerine kara bir leke süren ve takımlarını sattıklarını itiraf eden İbrahim Akın ve İskender Alın ile klüpleriyle olan sözleşmelerini tek taraflı olarak feshettiklerini kamuouyna bildirdi. Abdullah Avcı oyuncularından böyle bir fikri bile düşünebileceklerini bile içine yediremiyecek hassasiyette bir teknik direktör.

Diyarbakırda Çatışma 13 Asker Şehit Oldu

14 Temmuz Diyarbakırda 13 Askerimiz Şehit oldu

Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde Askerler ile PKK terör örgütü arasında çatışma yaşandı. Çıkan çatışmada ilk gelen haberlere göre 13 askerimiz şehit oldu. 7 askerimiz ise yaralı. Pusu kuran Terör örgütü üyeleri arama tarama yapan askerlerimizin üzerine ateş açtılar. Şehit askerlerimizin ailelerine sabır diliyoruz. Terörü bir kez daha lanetliyoruz.

Beşiktaş Türkiye kupasını İade Etti

Beşiktaş Spor Klubü radikal bir karar alıp Türkiye kupasını Türkiye Futbol Federasyonuna iade etti.

Türkiye Futbol federasyonu Beşiktaş'ın iade talebini kabul etti. Federasyonda olağanüstü hareketlilik yaşanmakta.

Peki şimdi ne olacak ? 

Beşiktaşın yaptığı bu hareket mazisine şaibeli kupalar katmak istemeyen bir takımız ve verilecek her türlü cezayıda kabullenmeye razıyız imajındadır. Bu hareketiyle Fenerbahçeyi çok zor durumda bırakan Beşiktaş'ın şuanki durumun ne oalcağını kimse bilmiyor. Futbol tarihimizde böyle bir durumla karşılaşılmadığı gibi bir çok alanda da yer alacak Beşiktaşın yerine başka bir takımın mücadele edip etmeyeceği de Federasyon tarafından alınacak kararlar ile belirlenecek. Ancak sorun şu ki Federasyonda ne yapacağını bir türlü bilmemekte ve kaar almak için pazartesi günü Cenevre'ye gidecek Olan TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar UEFA ile yapacağı toplantı sonrası alınacak kararı açıklayacak.

Türkiye Kupası kimin olacak ? İstanbul Büyük Şehir Belediyesine mi verilecek ? İbrahim akın ve İskender Alın yüzünden İstanbul büyükşehir Belediye takımına ceza verilecek mi ? UEFA kupasına kim gidecek ? Süper Kupayı kim oynayacak. Bu kararlar çok şeyi değiştireceği gibi bir takımın ne kadar gurulu olduğunun da altının çizilmesi gerekir.

Fenerbahçe Beşiktaşın aldığı bu karar sonrası ne yapacak , Şampiyonluğu iade edecek midir ? Süper Kupada rakibin karşısına çıkabilecek mi dir ?

16 Temmuz Bünyamin Sürmeli Hava Durumu Tahmini

Bünyamin sürmeli hafta sonu için hava tahmininde bulundu. Hafta sonu 30 dereceyi geçecek sıcaklıklar bizleri bekliyor olacak. Özellikle güney dahillerinde deniz suyu sıcaklıklarıda artmaya devam edecek. Akdenizde beklenen en yüksek hava sıcaklı 35 derece olurken , güney doğuda bu 40 derece civarında hissedilecek. Marmara ise Akdeniz ve Güney doğu anadoludan biraz daha şanslı ve 30 derece maksimm sıcaklık oalcak.

Güneyde güneş çarpmasına dikkat etmenizi öneriyor Bünyamin Sürmeli

Futbol Federasyonun Yeni Kararı Ne olacak

Türkiye Futbol Federasyonu futbol klüpleri , oyuncular , yöneticiler ve menajerler hakkında kararırını en kısa sürede açıklayacaktır. Bunları ne ye dayaanrak mı söylüyoruz.

1) Federasyonun alacağı kararları lig başlama tarihinden sonra gelirse . Ceza alacak klüpler Ankaraspor örneğinde olduğu gibi koca bir sezonu futbol oynamadan geçirecekler ve ligden düşürülecek , ertesi sene ise bir alt ligden başlamak zorunda kalacakları için kaybedilen zaman 2 yıl olacak. Federsayon ligler başlamadan önce ilgili takımlara ceza vermez ise bu sefer devreye FIFA ve UEFA girecek. Bir alt lige değil yapılan suçların adedine göre bir iki hatta üç lig düşürülür. Evet burasını sakın atlamayalım kaş yapayım derken birilerinin canı fazla yanmasın derken ister istemez kötülük yapacaklarının farkında değiller.
Özellikle hapis cezası almış henüz hüküm giymemiş ilgili futbol klüplerin futbolcu , yönetici ve teknikdirektörü bakımından baktığımızdan Fenerbahçe , Beşiktaş  , Sivasspor ,Eskişehirspor gibi takımlar ceza alması kesin gözğkmekte. İşin kötüsü Fenerbahçe ve Beşiktaş Bank Asya 1. Liginden değil 1 lig daha alttan başlama tehlikeleri vardır. İşlenen suçların niteliğine göre ligden düşürme kademesi değişmektedir.

2)Fedesayonun ceza vermemesi demek UEFA ve FIFA nın ilgili ülkenin federasyonunuda cezalandırma ilgili federasyonun milli takımlarına ve klüp takımlarına ulusal müsabakalardan 1 yıldan 5 yıla kadar katılmama cezası verme yetkisi vardır. Bu süreç içersinde eğer Fifa ve Uefa dan gelebilecek bir ceza klüplerin değerlerinin yarıdan fazla erimesine neden olacağı gibi liglerin kalitesi bundan 10 yıl öncesine gideceği kesindir.

3)Galatasaray tarafından yapılan bir açıklamaya çok ani ve düşüncesizce cevap veren TFF  , dün akşam Beşiktaş yöneticisi ve teknik direktörünün tutuklanması , İstabul Büyükşehir Belediyesi futbolcuların haklarında yapılan suçlamaları kabül etmesi TFF çok zor duruma düşürmüş olup yeni kararlar almaya doğru yönelmeye başlamışlardır.

4) TFF tüm takımların haklarını korumak zorunda olduklarını unutmamalıdır. Düşen takımdan Süper Lige çıkacak takıma kadar herkes bu durumdan bir menfati olacaği kesindir. Düşen takım düşmez , çıkamayan taım çıkabilirde. Bu takımların haklarının yeneceği gerçeğini TFF nin unutmaması gerekmektedir. Tabiki bu düşen ve çıkamayan takımların lobisel anlamda bir baskı kuramıyacak olduğu gerçeği de TFF nin gözünden kaçmamış olsa gerek ki bunları bile değerlendirmeye almamıştır. Ancak Galatasray Spor Klubü başkanı Aysal'ın yaptığı açıklmalar ardından TFF kendine yavaş yavaş gelmeye başladığını göreceksiniz.

5) Bundan sonra şike skalndalları ardından Türkiye de muhteşem bir hakem yönetimi beklemekteyim. Artık hakemler zan altında kalmak istemiyeceklerdir. bir başka korkum ise Şike skandalının 3. dalgasında Hakem Camiasından birilerin gözaltına alınma tehlikesidir. Acaba Hakemlerden bazıları teknik Takibe yakalanmış olabilirmi. Eğer 3. Şike dalgası gerçekleşirse ve Hakem camiasıda bundan etkilenirse. Türkiyede bir çağ kapanır , başka bir çağ başlar.

İzmirde düşen eğitim ucağında ölen oldumu ?

İzmirde Düşen Eğitim uçağınsan görgü tanıkların uçaktan atlayan kimseyi görmediklerini söyledi

İzmir Valisi Cahit Kıraç, Çiğli 2. Ana Jet Üs Uçuş Eğitim Merkez Komutanlığı'ndan havalanan eğitim uçağının, Güzelbahçe ilçesi açıklarında denize düştüğünü bildirdi.

Vali Kıraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çiğli 2. Ana Jet Üs Uçuş Eğitim Merkez Komutanlığı'ndan havalanan T 37 eğitim uçağının, saat 12.10'da Güzelbahçe ilçesi açıklarında denize düştüğünü kaydetti.

Kıraç, henüz enkaza ulaşılamadığı için kesin olmamakla birlikte uçakta öğretmen ile öğrencisinin olduğunun tahmin edildiğini söyledi.

Düşen uçağa ulaşılması için Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı ile İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü dalgıçları bölgeye gitti.

Sahil güvenlik dalgıçları ile dalgıç polisler, denizde arama çalışmalarına başladı.

Görgü tanıkları, uçaktan atlayan olmadığını söyledi.

bu haber http://www.haberturk.com/ sitesinden alıntıdır.

Seks karşılığı cennet vaadi

Bursa'da Sahte Şeyhin dergahı ve akıl almaz olaylar
Sahte Şeyhin video kayıtları

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player



Görüntülerde başında sarık, elinde tespih ve bir elinde de sürekli yüzünü, ellerini ve burnunu sildiği havlu olan sahte tarikat lideri, mürit olarak adlandırdığı kişilere sözde fetvalar veriyor.

Sahte tarikat liderinin "Aşk olmadan meşk olmaz. Seven seveni zikreder" sözleri ise dikkat çekiyor.

Bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, geçtiğimiz günlerde merkez Yıldırım İlçesi’ndeki 'Dergah' denilen eve baskın düzenlemiş ve evde bulunan ve gözaltına alınan bazı kişilerin, kendisini tarikat lideri olarak tanıtan Uğur K. ile cennete girmelerine şahitlik edeceği iddiasıyla oral seks yaptıklarını ve ilişkiye girdikleri ortaya çıkmıştı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlatan ve 19 kişinin ifadesini alan polis, bazı evli çiftlerin de dergaha geldiklerini ve Uğur K. ile ayrı ayrı cinsel ilişkiye girdiklerini, yaşadıklarından dolayı ruh sağlıklarının bozulduğunu saptamıştı.

Uğur K.'nın bu işi 2003 yılından itibaren sürdürdüğünü, müritlerini çeşitli semt ve evlere çağırdığını ortaya çıkaran polis, evde yaptığı aramada ise çok sayıda çocuk ve hayvan pornosu CD'leri ele geçirmiş ve Uğur K.'yı gözaltına almıştı.

Evinde 'Sır odası' adını verdiği bölümde ziyaretine gelen kadın ve erkeklerle kendi istekleri ile ilişkiye girdiğini belirten Uğur K. "Kadın erkek hiçbir müridimle zorla cinsel ilişkiye girmedim. Daha önce müridim olan kişiler beni şikayet etmiş olabilir. Zikir esnasında cezbelenen kişi sır odama gelir. Ben hiçbir şey yapmam. Onlar kendileri gelip kucağıma oturur. Benim tarikat lideri olarak sır odasına gelen müridime cinsel ilişkiye giremeyeceğimi söyleme gibi bir lüksüm olamaz. Ben cezbelenen müridimle ilişkiye girmezsem, mürit zikir durumundan dolayı yanmaya başlar. Gücü kalmaz ve delirir" şeklinde ifade vermişti.

Tutuklanmışlardı

Operasyon kapsamında gözaltına alınan Uğur K.'nın sağ kolu olduğu öne sürülen Mesut K. (42) ile Uğur K.'ya iş arkadaşını, nişanlısını ve annesini götürdüğü öne sürülen Ahmet C. (28) 'Nitelikli cinsel saldırı', 'Tekke ve Zaviyeler Kanunu'na muhalefet', 'Çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları depolamak', 'Fuhuşa aracılık etmek' suçlarından çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konmuştu.

Sahte tarikat liderinin, 'Gavsül Azam Hasaneynil Hüdaverdi K.S Hazretlerinin yetiştirdiği zamanın Gavsül Azamı Hasan Uğur Kırklari K.S Hazretleri...' adı altında bir sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan 2003 yılına ait zikir görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre bin 500 üyesi bulunan sosyal paylaşım sitesindeki sayfanın son olaylardan sonra 22'ye düştüğü belirlenirken, görüntülerde başında sarık, elinde tespih ve bir elinde de sürekli yüzünü, ellerini ve burnunu sildiği havlu olan sahte tarikat lideri, mürit olarak adlandırdığı kişilere sözde fetvalar veriyor.

Sahte tarikat liderinin "Aşk olmadan meşk olmaz. Seven seveni zikreder" sözleri ise dikkat çekiyor.

Zikir yapılan salonda, yanında Türk Bayrağı'nın bulunduğu bir koltukta oturan Uğur K., zikir sırasında kendinden geçen kişileri büyük bir dikkatle izlediği görüntülerde, küçük yaşta çocuklarda bulunuyor.

Bu haber ve video http://www.cnnturk.com/ internet sitesinden alınmıştır.
http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/07/13/sahte.tarikat.liderinin.zikir.goruntusu.ortaya.cikti/622853.0/index.html linkinde haberin orjinali yer almaktadır

Kıdem Tazminatı Kalkarsa ne olur ?

Kıdem Tazminatının kalkması durumunda bizi neler bekliyor.
Ali Tezel Kıdem Tazminatı kalkması durumunda kşi yorumları .
Ali Tezel'in gözünden Kıdem Tazminatı.

Kıdem tazminatının yerine 'kumbara' sistemi ne demek? Uygulama çalışanın hayatında ne gibi bir değişikliğe sebep olacak?

Konunun uzmanlarına ve muhataplarına sorduk, işte aldığımız yanıtlar...

SOSYAL GÜVENLİK MÜŞAVİRİ ALİ TEZEL:
"Kıdem tazminatının bugünkü uygulaması gereğince sahip olduğu birçok fonksiyonunu ve özelliğini kıdem tazminatı fonu getirilmesiyle kaybedecek.

Kıdem tazminatı fonunun getirilmesiyle öncelikle çalışanlar zarar görecek. Çünkü kıdem alabilme halleri azalıyor, kıdeme esas ücret düşecek ve kayıtdışı çalışanların kıdemi yok olacak. Sonra işverenler zarar görecek. Yetişmiş elemanı işyerinde tutmak zorlaşacak. İşverenlerin sermayeleri de fona aktarılacaktır. Fonu işveren değil, devlet kullanacak.

KIDEM TAZMİNATI SİZCE KALDIRILSIN MI?


Bu işten en karlı çıkacak olan ise devlet. Devletin tepe tepe kullanacağı bir sistem. Tıpkı Tasarrufu Teşvik Fonu, tıpkı KEY (Konut Edindirme Fonu) gibi devletin eline iç borçlanma için kullanabileceği bir fon daha getirilmiş olacak ve kurulacak kıdem tazminatı fonu ile devlet, 10 yıl süresince tepe tepe tek başına kullanacağı bir fona sahip olacak. 10 yıl sonra ise işçilerle birlikte kullanmaya başlayacak. O zaman geldiğinde ise TTF ve KEY gibi fonun tasfiyesi ile karşı karşıya kalacağımız da geçmiş tecrübelerimizden anlaşılmaktadır.

IMF sermayeli işveren çevrelerin "En yüksek kıdem tazminatı bizim ülkemizde" iddiaları bir yönüyle doğrudur, ama çifte standardın da daniskasıdır. Bazı Avrupa ülkelerinde kıdem tazminatı yoktur, bazılarındaki de bizden daha düşüktür.

AB ülkelerinde çalışanlara ve vatandaşlara ödenen diğer tazminatlar, işsizlik sigortası, iş güvencesi, kira yardımı, çocuk parası ve aile yardımı yapmaktadır. Hatta eğitim, sağlık, adalet ve benzeri harcamaları kapsayan sosyal harcamaların bütçe içindeki payları da ülkemize göre çok yüksektir. Bazılarında bizim harcamalarımızın üç katına çıkmaktadır.

TÜRK-İŞ 1. BÖLGE TEMSİLCİSİ FARUK BÜYÜKKUCAK:
"Bu konu 3 yıldır bilinçli bir şekilde gündeme getiriliyor, sonra soğutmaya bırakılıyor. Sanırım ekim ayında bu konu Meclis gündemine gelebilir.

Biz Türk-İş olarak müzakere kapısında değiliz. Türk-İş'in kıdem tazminatına dokunulması halinde bunun genel grev sayılacağına dair 2003 yılında yapılan genel kurul kararı var. Ancak yeni bir genel kurul yapılırsa bu müzakerelere katılabiliriz. Son sözü Türk-İş Yönetim Kurulu söyleyecektir.

Devlete güven olmadığından yeni sistemin işe yarayacağına inanmıyoruz. En son İşsizlik Fonu bunu gösterdi. İşçi ücretlerinde bir yansıması olmadı. Ancak fonda biriken bu para başka yerlerde kullanıldı."

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU:


"Kıdem tazminatı ve esnek çalışmada hükümetimizin programında koşmuş olduğu prensipleri tamamıyla destekliyoruz. Fransa'nın vazgeçmek istediği, Almanya'nın vazgeçmek istediği, İtalya'nın vazgeçmek istediği, Yunanistan'ın vazgeçmek istediği sistemi bizim koruyup kollamamız mümkün değil. Dünya standartlarının kesinlikle altına inmeden nasıl yapabiliyorsak bunu yapmak durumundayız."
Bu haber http://www.cnnturk.com/ sayfasından alıntı olarak yapılmıştır.
Makalenin orjinali aşağıdaki linkte yer almaktadır.
http://www.cnnturk.com/2011/ekonomi/genel/07/14/kidem.tazminati.kalkarsa/622786.0/index.html

Danıştay tam gün yasasını iptal etti

Doktorlara Müjde

Danıştay 10. Dairesi, devlet üniversitelerinin tıp fakültelerinde öğretim üyesi olarak çalışan doktorların mesai dışında herhangi bir iş yapmalarını engelleyen Sağlık Bakanlığı yönetmeliklerinin ilgili hükümlerinin yürütmesini durdurdu.

Bu haber http://www.cnnturk.com/ sitesinden alınmıştır. http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/07/14/danistaydan.tam.gun.yasasina.durdurma/622878.0/index.html

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Tayfur Havutçu Tutuklandı

Tayfur Havutçu Tutuklandı

Türkiye kupası finalinde şike yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Tayfur Havutçu Metris cezaevine gönderildi. 2 Futbolcuya final maçında oynamayın önümüzdeki sezon Beşiktaş formasını giyebilirsiniz konuşmaları teknik takibe yakalnmıştı bu akşam İbrahim Akın ve İskender Alın kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmişlerdi. Gece geç saatlere kadar savcılığın tutuklama karıryla mahkemeye sevk edilmesi ile Hakim kararıyla mahkemece tutuklama işlemi gerçekleşmiş oldu.

İbrahim Akın ve İskender Alın'a şike yöneltenlerden ikiside Beşiktaş yöneticisi Serdar Adalı ile Beşiktaş Güvenlik amiri Ahmet Ateş aynı şekilde tutuklu olarak yargınlanmak üzere Metris cezaevine gönderildi.

İbrahim Akın ve İskenderAlın Aynı şekilde verilen teşviği kabul etmekden ötürü savcılık tarafından tutuklama kararıyla mahkemeye sevk edilmişti , gece geç saatlerde Mahkemede hakim kararıyla alınan karar çerçevesinde tutuklu yargılanmak üzere Metris Cezaevine gönderildiler.

Şike Soruşturmasında 2. Dalga da en büyük tutuklama kararı açıklandı.

Ayrıca sorguları devam eden Yılmaz Vural da şuan halen ifadesi alınıyor. Savcılığın vereceği karar merakla bekleniyor. Türk Futbolu zan altında , Türk Futbolu çok zor günlerden geçiyor. Milli Formayı giymiş bir çok futbolcu  ve yöneticiler tutuklu yaqrgılanmak üzere Metris cezaevine gönderildiler.

13 Temmuz Huysuzla Dans Edermisin izle

Huysuzla Dans Edermisin ? 

Benimle dans edermisin formatını , genç ve amatör yetenekli kişiler ile yapmaya çalışan nami diyar Huysuz Virgin e eşlik eden Yonca Evcimik de programa ayrı bir renk katmış diyebiliriz.

Huysuz ile bu programın tahmin edebileceğiniz üzere Dans etme üzerine de görünsede cinsel argo konuşmalar ağırlık olduğunu bilmenizde fayda var. Yarışmacılar ile oldukça fazla ilgilinen Huysuz yarışmaya damgasını vurmaya çalışmakta.

Çekilen kuralar sonucu her kez daha önce hiç tanımadığı kişiler ile ikili olup gene kura ile çekilen müzik stiline uygun dans çalışmaları uzu nuzadıya sıpdırıkmatadır.


Huysuz ile Dans Edermisin 13 Temmuz Pazartesi
günü izleyemediğiniz anlar varsa aşağıda ilgili videoları izleyebilirsiniz






FSM ve Boğaziçi Köprülerinde Çalışma

Karayolları 17. Bölge Müdürü Mehmet Karaman, yaptığı yazılı açıklamada çok ilgibç bir şey var lütfen yazıyı sizde okuyun.

Çalışmaların trafiğin uygun olduğu 00.00-06.00 saatleri arasında yapılacağını, diğer saatlerde trafiğin normal seyrinde devam edeceğini ifade eden Karaman, çalışma şartlarına bağlı olarak çalışma yönündeki iki şeridin trafiğe kapatılacağını ve trafiğin diğer şeritlerden sürdürüleceğini bildirdi.

Bu çalışmalar sırasında, gerekli standart üstü geçici trafik işaretlemeleri yapılacağını belirten Karaman, sürücülerin alternatif yolları kullanmaları, yol üzerindeki trafik işareti ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiğini kaydetti.

Köprülerin alternatif yolundan bahsediyor Mehmet Karaman. Kendilerine sorarız 3. bir köprümü var bizim mi haberimiz yok  :)

Tv de Bu akşam

1 Agustos 2011 Tv de Bu Akşam

Televizyonda hiç birşey yok , Tv de bu akşan boşu boşuna TV başında zaman kaybetmeyin. Bugün Ramazan ayının ilk günü olduğundan , iftar da muhteşem yemekler sizleri bekliyor oalcaktır. TV de bu akşam veya
1 Agustos 2011 TV de bu akşam veya 1.08.2012 tv de bu akşam





T
V de Bu akşam Kuşun Bilal Disizisini izleyebilirsiniz.

Show Tv 21.30 Kutsal Damacana.

Artık baymasına rağmen tekrar tekrar yayınlanan sinama komedisinde Şeytan filminin bir Türk yapımı 

Kanal D 20.00 Şanslı Masa tekrar ( Şanslı masa sizi güldürecek bir yapım)
Kanal D 23.59 Gizemli Cinayetler



Tv de bu akşam hiç bişey yok. Şuan bu yazıyı okuyorsan eğer demekki internetin var demektri. Güzel bir tane film bul eşinle çoçuklarınla birlikte oturup izleyin bence. Küçüçük ekranda izlemesi işkence diyorsan al bir tane HDMI kablo bilgisayarını TV ye bağla geniş geniş izle

Çok güzel filmler var bu aralar , Bu yaz sıcakların da  açın pencereleri balkonları gzüel bi sinema keyfi yapın derim.

Burçin Bildik’in Eşi Hayatını kaybetti

188 33 reklamının yıldızı Burçin Bildik eşiyle birlikte tatil yapmak için gittiği tatil beldesinde hayatının en kötü gününü yaşamak zorunda kaldı. Eşi denizde resinlemek için girdiği denizde boğuldu ve doktorlar tarafından kalbi tekrardan hayata getirselerde bu sabaha karşı beyin ölümü gerçekleşti. Burçin Bildik'e sabır eşine Allah'tan Rahmet diliyoruz. Başın Sağolsun Burçin Bildik.

Beyaz Lahana Diyeti 1 Haftada 8 Kilo

Beyaz Lahana Diyeti 1 Haftada 8 Kilo Vermek İçin

Pek çok kişi bukadar hızlı kilo verilmesini sağlıklı olarak bulmasada , bu kadar hızlı kilo verdirdiği için kadınlar ve şişman erkekler bu diyetten kolay kolay vazgeçemiyorlar. Lahana nın bu kadar çok kilo verdirmesine etken olan neden ise vücuttan tuz dengesini bozmadan sadece su atımına izin veren bir maddenin yer alması bu sayede verilen kilolar kalıcı olabilmekte. Lahana dan güzel bir çorba tarifini sizlerle paylaşalım

Gereklli Malzemeler
5 atne taze soğan , 2
taze domates veya domates konservesi , 1 tane b.lahana,2 adet yeşil salça biberi ,demet maydanoz ve 1 adet kereviz


Yapılışı: Tüm sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak biçimde su ilave edip düdüklü tencerede pişirin. Ardından isterseniz blenderdan geçirerek krema kıvamına getirebilirsiniz.

beyaz lahana diyeti :

1. gün
Dilediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel lahana çorbası

2. gün
Dilediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel lahana çorbası
3. gün
Dilediğiniz kadar sebze, meyve ve özel
lahana çorbası
4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel
lahana çorbası
5. gün
300 gr. kırmızı et
(haşlama veya ızgara) , 6 tane domates, özel lahana çorbası
6. gün
Dilediğiniz kadar yağsız kırmızı et(haşlama veya ızgara), özel lahana çorbası
7. gün
Esmer pirinç,
Dilediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel lahana çorbası

Dinle Sevgili dizi Müziği şarkısı dinle

Dinle Sevgili dizi Müziği şarkısı dinle
Dinle Sevgili  dizisinin şarkısı Model den değmesin ellerimiz şarkısı. Bu aralar radyolarda ve müzik kanallarında oldukça popüler şarkı olan "Değmesin Ellerimiz" şarkısı. Dinle Sevgili dizisinin müziği olarak kullanılmakta. Model grubu cumartesi günü Profilo alışveriş merkezinde imza günü düzenleyecek. Bir Radyo kanalının sponsorluğunda düzenlenecek olan imza gününe hayranlarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Dinle sevgili 18. bölüm fragmanı

Dinle Sevgili 18. bölüm Fragmanı izle

Dinle Sevgili dizisi oldukça farklı bir senaryo ya dahip , yaz günlerinde televizyonlarda sürekli tekrar dizilerin dönüdüğü şu günlerde. Dinle Sevgili dizisi izlemeye değer ve oldukça keyif alacağınız bir dizi.

Biri Zengin , biri fakir iki birbirine bağlı kızarkadaşların hayatına giren yakışıklı bir gencin iki kızın hayatını değiştirmesi yaşanılan kıskançlıklar ve gencin fakir kıza aşık olmasının getirdiği Adını Feriha Koydum dizisine azcık da olsa benzeyen güzel bir dizi.

Dinle Sevgili Fox TV gençlik dizisi , yaz günlerinizde hafta içi hergün izleyebileceğiniz bir dizi .

Hafta içi hergün 19:15 de geçmiş bölümlerin özeti , 20:30 da yeni bölümleriyle karşınıza geliyor. Eğer Dinle sevgiliyi daha önce izlemediyseniz. Bu akşam 19:!5 de koltuğunuza oturun ve geçmiş bölümlerin özetinide izleyerek geçmiş bölümlerde yaşananları izleyip yeni bölümü izleyebilirsiniz.

Dinle Sevgili Bölümü izle

12 Temmuz 2011 Salı

Hilal Cebeci Soyunarak Twitterda Video Paylaştı

Hilal Cebeci tamamiyle soyundu resimleri paylaştı

Hilal Cebeci artık kendinden geçmeye başladı . Yarı çıplak fotoğarflarından sonra şimdide tamamen soyunarak çektiği fotoğraf ve videoları paylaşmaya başladı. Hilala cebebi twitterdan  soyunarak yayınladığı fotoğraf ve videolar ile artık kendisini iyice aşmışa benziyor.

Hilal Cebeci Soyundu Twitter da patlama yaşanıyor.

Hilal Cebecinin Twitter adresi ne ?

12 Temmuz Beşiktaş Avusturya Salzburg Hazırlık Maçı canli izle

Beşiktaş - Avusturya Salzburg Maçını İzle

   Beşiktaş takımı bugün Salzbvurg takımıyla hazırlık maçına çıkacak ancak Şike soruşturması gölgesinde kalan bu maçta moraller oldukça kötü. Teknik direktör Tayfur Hatçu ifade vermek üzere acilen İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü ve Beşiktaş Salzburg maçında takımının başında yer alamıyacak.
   Beşiktaş Avusturya kampına çok neşeli ve güzel başlamıştı taki şike soruşturmasının dalgaları Avusturya'ya kadar uzanana dek.  Beşiktaş takımının şike ile ilgili hiç bir bağlantısının olmamasını dilemekteyiz. Beşiktaş Avusturya Salzburg hazırlık maçını izle. Canlı olarak maç saatinden 5 dakika önce siteye maçın yayını eklenecektir.

Etiket: 12 temmuz beşiktaş avusturya salzburg izle, 12 temmuz beşiktaş avusturya salzburg maçını izle, beşiktaş austuria salzburg live 12.07.2011, beşiktaş avusturya salzburg canlı izle, beşiktaş avusturya salzburg hazırlık maçı canlı izle 12 07 2011, beşiktaş avusturya salzburg hazırlık maçı gs tv, beşiktaş avusturya salzburg kesintisiz izle, beşiktaş avusturya salzburg maç yayını, beşiktaş avusturya salzburg maçı hangi kanalda, beşiktaş avusturya salzburg maçı saat kaçta, beşiktaş avusturya salzburg maçını nereden izleyebilirim, canlı hazırlık maçları, d smart izle, hazırlık maçı tv izle , Beşiktaş Slazburg maçını izle

Fransa Bisiklet turu inanılmaz kaza

Fransa Bisiklet turu inanılmaz kaza izle http://www.youtube.com/embed/PvnLDpgmT6U

12 Temmuz Dolar kaç para

12 Temmuz Dolar kaç para ? 12 Temmuz Dolar ne kadar olduı ? 12 Temmuz Dolar Altın ne kadar ?

Dolar Nisan 2009 tarihininden beri ilk defa bukadar yüksek seviyelere çıktı. 1.6530 seviyesinden açılan Dolar gün içersinde AB ve Amerika dan gelecek verilere göre daha da arta bilir. Euro bölgesinde İtalya sancısının devam edip etmeyeceği endişelerin ne kadar yerli olup olmıyacağına bağlı oalrak Doalrda 1.70 ler seviyesine kadar sıçrama yaşanabileceği biliiyor. Ancak Doların önünü kesen bir başka unsurda Amerikan senatosundan bir türlü geçemeyen borçlanmaya ilişkin yasanın engellenmesi. Bu durumda temmerüte düşme ihtimali bulunan Amerikanın bu kanunu geçirip geçirememesine bağlı olarak doalrda hızlı bir yükleliş veya düşme görebiliriz. Tamamiyle piyasalar bugünlerde dış piyasalara endeksli bir grafik sergilemekte olup , Altın ve doalr arasındaki bağlantıdan da altının sürekli arttığını görmekteyiz.

12 Temmuz  saat 11:43 itibariyle 1 Amerikan Doları : 1,6550

CHP Milletvekili Sabahat Akkiraz'ın Gerçek Soyadı Ne

CHP milletvekili Sabahat Akkiraz’ın Gerçek Soyadı Soyismi Ne

AKP ile anlaşmaya varılmasının ardından yemin etmek için Meclis’e gelen CHP’li vekillerden Sabahat Akkiraz Meclis Başkanı’nın soyadını teyit etmek isteyince kimsenin bilmediği gerçek ortaya çıktı. Sabahat Akkiraz’ın gerçek soyadının kamuyunda bilindiği gibi Akkiraz değil Akkiray olduğu ortaya çıktı.

Bugüne kadar neden soyadının akkiraz oalrak kaldığının cevabını alamadık ,

Muhteşem Yüzyıl hangi kanalda yayınlanacak

Muhteşem Yüzyıl Hangi Kanalda

Muhteşem Yüzyıl yeni yayın döneminde TVEN kanalında. TVEN  Doğu yayın grubu çatısı altında yayın hayatına başlıyacak yeni bir kanal. Televizyon dünyasına çok hızlı bir giriş yapmayı planlayan TVEN Show TV nin popüler dizisi Muhteşem Yüzyılın yayın haklarını almayı başardı. TNT ye gideceği sanılan dizinin bir anda TVEN'e geçmesi daha yüksek meblağların ödendiği tahmin ediliyor. Kanal ayrıca Muhteşem Yüzyılı transfer etmekle kalmadı Star TV nin en popüler dizisi Behzat Ç. yi de  satın aldığı haberleri geldi. TVEN kanalına yeni yayın hayatında başarılar diliyoruz.

TVEN canlı izle , Muhteşem Yüzyıl TVEN canlı izle , TVEN Muhteşem Yüzyıl izle

Matteo Ferrari den Şike açıklaması

Hurriyet.com.tr'den Yasemin Akduman Pelosi vatandaşı Matteo Ferrari ile konuştu. İşte o röportaj:

 Bu konuyu araştırmak için yarı vatandaşım Matteo Ferrari'yi aradım. Telefonun sözde kapalı olduğunu iddia ediyorlardı.. 3-4 kere aramadan sonra Matteo telefonu açtı.. Beni 10 dakika sonra arayacağını söyledi. Bende Matteo Ferrari'nin telefonunu beklemeye başladım. Kısa bir süre sonra telefonum çaldı. Arayan Matteo'ydu.

Size konuştuklarımızın hiçbir kelimesine dokunmadan aktarmak istiyorum.

"Matteo neler oluyor?" diye sordum...

Biraz sohbet ettikten sonra konuya girdim.

''Türkiye'de misin?'' diye sordum..

- Yasemin Italya'ya Milano'ya geldim.

- Ne işin var Milano'da?

- Beşiktaş külübü bana haber vermeden Avusturya'ya gitti. Benimle de kimse ilgilenmeyince mecbur kaldım..

- Senin PAF takımıyla birlikte antrenmana çıkacağını zannediyordum..

- Yok be canım. Benim sözleşmemde yazıyor. Sadece A takımıyla antrenmana çıkar. PAF takımıyla çıkmam söz konusu bile değil. Ben antrenmansız kalmayayım diye kendim tesislerde antrenman yapmaya başladım. Ama kimse de benimle ilgilenmedi.

- E sonra niye Milano'ya gittin?

- İstanbul'da hava inanılmaz sıcak. Orada antrenman yapmam mümkün degildi. Şimdi burada özel antrenörümle birlikte antrenmana çıkıyorum...

- Matteo, bu soruyu sormam lazım. Senin Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Lugano'ya bilerek dirsek attığın ve kırmızı kart gördüğün söyleniyor. Yani anlayacağın şike yaptığın konuşulanlar arasında. Ne söylemek istersin?.

- Bu olaylar Milano'ya benim kulağıma kadar geldi. Ben takımımı satacak kadar karaktersiz değilim. Ben sahada alın terimi veririm. Aldığım parayı hak etmek için elimden geleni yaparım. O maçta bilerek kırmızı kart görmedim.. Lugano beni provake etti. Ben de sinirlerime hakim olamadım. Benim kariyerim ortada. Geçmişim de tertemiz. Kimse benim adımı kirletemez. Buna da güçleri yetmez.

- Peki tefonları dinleniyormuş?

- Bak Yasemin. İsteyen istediğini yapsın. Dinlesin. Benim şikeyle bir işim olmaz..

- Peki en son yasanan olaylar hakkında ne demek istersin?

- Yargıya düşmüş olaylar hakkında konuşmak bana düşmez.

- Beşiktaş'ta kalacak mısın, ne yapacaksın?

- Yasemin, Beşiktaş Kulübü bana geçen seneden beri sadece 3 ay paramı ödedi. 7 aylık alacağımı alamadım. Anlaşmama göre 3 aydan sonra bana para ödenmedigi için ben otamatik olarak serbest kalıyorum. Ama ben böyle bir şey yapmak istemedim. Ben Beşiktaş takımını çok seviyorum ve kalmak istiyorum. Beşiktaş'ın yeri benim için ayrı...

- Peki sakat mısın?

- Biliyorsun geçen sene çok sakatlık geçirdim. Pek performansımı gösteremedim. Şimdi sakatlıktan kurtuldum. Hazırım futbol oynamaya. Görüyorsun bu sakatlık işi belli olmuyor. Ersan Gülüm'ü görüyorsun. Şanssızlık.. Ona da çok üzüldüm.

- Matteo senin için gece hayatı çok, kendine dikkat etmiyor deniliyor?

- Bunların hepsi dedikodu. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Fazla da dışarıya çıkmam. Bir kere çıksam bunu devamlı olarak gösterirler. Seninle ailece görüşürüz. Ne zaman arasan evde olmuyor muyum?

- Bu sefer sen bana soru sordun. Biliyorum. Evet doğru söyledin. Hep evdesin veya antrenmandasın.

- Türkiye'deki Beşiktaş taraftarlarına sesleniyorum. Bana güvensinler. Ben Beşiktaş'ı satmam. Oğlun Kevin'e selamlar.

- Matteo çok Teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğin için. Sağlıcakla kal..

Yasemin Akduman Pelosi - hurriyet.com.tr