Sayfalar

12 Ocak 2012 Perşembe

Bilimadamları Ronaldoyu inceliyor videoyu izle

Bilimadamları Ronaldoyu inceliyor videoyu izle Bilim Adamları Ronaldoyu 100 metre koşucuyla , keskin nişancılarla , NBA atletleriyle kıyasladılar ve ortaya ne mi çıktı videoyu izleyin ve görün

9 Ocak 2012 Pazartesi

Türkiyeyi Eurovisyonda kim temsiledecek

Türkiye'yi Eurovision da kim temsil edecek

Türkiye yi 2012 Eurovision şarkı yarışmasında temsil edilecek sanatçıyı bugün saat 19:00 da TRT Ana Haber bülteninde açıklanacağı bildirildi. 2012 Eurovision şarkı yarışması bu sene Azerbaycan da dzüenlenecek olup , Türkiye yi Eurovision da süpriz sanatçılar da temsil edebilir.

7 Ocak 2012 Cumartesi

Bor ile çalışan araba video izle

Bor ile çalışan araba video izle Türkiye artık 2023 yılına yavaş yavaş kendi kaynaklarıı kullanarak enerjisinin büyük bir kısmını karşılamaya biyetli olduğunu her seferinde göstermekte. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ bugün Marmara Araştırma Merkezin de araştırmalarını kontrol etmek amacıyla bir ziyaret düzenledi. Bor ile çalışan Arabaya binene Taner Yıldız çok ama çok sevinçli olduğunu gözükürken , E nerji ihtiyaçlarını karşılamak adına rüzgar Tribunlerinden faydalanacak çeşitli projelerde kullanılacak jeneratör üretimlerinin Türkiye tıopraklarınında gereçekleşeceğini ve bununda yaklaşık 20 Milyar dolara yakın pazar olduğunu bielirtti. BOR MOBİL adı verilen BOR ile çalışan ilk otomobil

Fetih 1453 Fragmanı izle

Fetih 1453 Fragman izle Fetih 1453 filminin fragmanı internet ortamında milyonlarca kişi tarafından izlendi. İstanbulun Fethini konu alan bu yapıt 2012 yılına damgasını şimdiden vurdu. Çok ünlü oyuncuların dilmde yer almamasına rağmen ortaya çıkarılan iş müthiş olmuş diyebiliriz. Fetih 1453 Fragmanını izle i Fetih 1453 filmini izle Filmin çekimi için kurulan set ortamı montajlar savaş sahneleri ile şuana kadar Türkiye de gerçekleşen en pahalı film olarak tarihe geçti. Fetih 1453 HD Fragmanı izle Fetih 1453 Filmi ne zaman sinemada yayınlanacak ? 17 Şubat Cuma günü sinemlarda izleyicilerin karşısına çıkacak Fetih 1453 filmini 24 saatte 1 milyon 670 bin kişi tarafından tıklanarak izlenmesi heyecan verici olduğunu gösterir.

Kazanmak için bir dakika izle

Kazanmak İçin Bir dakika izle Kanal D nin yeni yarışma programı "Kazanmak İçin Bir Dakika" , yarışmada ödül kazanmak çok kolay ve yapılması gereken tek şey verilen görevleri yerine getirmek. yarışmaya katılmak için ise bir enterasan bir şeyleri videoya ya çekip yarışmaya başvurmak. Yarışmacılara 500.000 TL ödeül kazanmayı vaad ettiren bu yarışmada absurt oyunlar bulunmaktadır. Örnek verecek olursak iskambil kağıdını 2 metre uzaklıktaki yarım karpuza fırlatıp saplanmasını ve iskambil kağıdının en az 3 saniye karpuza saplı kalması gerekmekte. Alnınıza bisküvi koyacaksınız ve ellerinizin yardımı olmadan bisküviyi yemeye çalışacaksınız. . . . . bunun gibi 100 lerce farklı versiyonda çılğın oyunları izleyebilirsiniz.