Sayfalar

29 Ekim 2011 Cumartesi

Kayserispor Galatasaray Canli izle

Kayserispor Galatasaray Maçını Canlı izle

Galatasaray zorlu bir maça çıkacak , Kayserispor Galatasaray arasında 30 Ekim 2011 tarihinde oynanacak maçta 2 önemli oyuncusundan eksik çıkacak. Bir önceki Gaziantepspor maçında kırmızı kart gören Servet ve Sabri siz çıkacak olan Galatasaray ayrıca Eboue , Baros tanda yoksun olarak Kayseriye gitti.

Kayserispor-Galatasaray
maçı öğleden sonra sat 16:00 da Kadir Has Stadında oynanırken , Galatasaray'ın bu maçta 3 puan çıkaramamaıs halinde takımın özgüveninin iyiden iyiye yok olacağı ve Şampiyonluk yolunda çok büyük bir darbe alacağını biliyor. Bunu stresi altında Kayserispor maçına hazırlanan Galatasaray Ceyhun Gürselamı stoper mevkinde ilk kez ilk onbirde çıkartabilir. Kayserispor Galatasaray karşınsında üstünlük sağlamak için son haftalarda oynadığı pozitif futbolu oynarsa Galatasaray takımını yenebilir.

Fenerbahçe'nin üstün bir performans sergilediği ligimizde Galatasarat takımı Kayserispor karşısında 3 puanı bırakırsa ligte çok şey değişecektir. Fatih Terim in imaparatorluk vasfı artık sorgulanacak ve güven vermesi için bir tek Fenerbahçe maçını yenmesi beklenecektir.

Play-off lara kadar Galatasaray takımının ilk4 içinde yer alması için , uzun bir seri yakalaması gerekmekte ve bu seriyi Kayserispor ile başlatmak istiyor. Bu maçı kaolay kolay bırakacak değildir.

Kayserispor-Galatasaray Maçının tahmini

Kayseri deplasmanında Galatasaray
gol arıyacak ve karşılıklı gol olma seçeneğinin en fazla olduğu maçlardan biri olacağını tahmin etmekteyim. Gol var en güvenilir seçenek.

30 Ekim 2011 Saat 16:00 Kayserispor Galatasaray canlı izle , Kayserispor - Galatasaray Ligtv canlı izle , Kayserispor-Galatasaray maçını canlı izle , Kayserispor-Galatasaray maçını ize ..

Hiç yorum yok: