Sayfalar

8 Kasım 2011 Salı

Fenerbahce Eskisehir Canli izle

Fenerbahce Eskisehirspor Canli izle

Fenerbahçe Eskişehirspor canli izlemek artık sitemizde çok kolay yapacağınız tek şey maç saatinde sitemizi ziyaret etmek.

Fenerbahçe vs Eskişehirspor arasında Kadıköy'de oynana maçlarda Fenerbehçe'nin galibiyet üstünlüğü bulunmakta. Eskişehirspor bu seneye fırtına gibi bir giriş yapsada son haftalarda üst üste puan kaybetmesi takımda moralleri bozduğu gözlemlendi. Şimdi kendi evinde puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe deplasmanına çıkacak. Fenerbahçe için Eskişehir maçları her zaman zor geçmesine rağmen gülerek ayrılmayı çoğu zaman başarmışlardır. Fenerbahçe geçen hafta Sivasspor'a 2-0 yenilerek uzunbir süredir yenilmezlik serisini Sivas çimlerine gömdü.

Fenerbahçe-Eskişehirspor maçını canlı izle

Fenerbahçe Eskişehir canlı izle bu maçı internetten canlı olarak izleyebilmeniz için bizim sitemizi takip etmeniz yeterli olacaktır.


11 Kasım günü Türk Telekom Arena Stadında Hrvatistan ile oynanan milli maçta alınan 3-0 ağır yenilginin en büyük iki sorumlusu olan Kaleci Volkan ile Sağ kanat oyuncusu Gökhan Gönül oldukça moralsiz oldukları gözlenmekte. Önümüzdeki hafta sonu ligde Eskişehirspor ile İstanbul Kadıköyde maça çıkacaklarını ve bu kötü durumda Bu iki oyuncunun morale çok fazla ihtiyacı olduğunu bilen taraftarlar bakalım bu iki oyuncuya neler yapacak.

FeNeRbAhÇe - EsKiŞeHiRsPoR CaNLı İzLe

Hiç yorum yok: