Sayfalar

28 Aralık 2011 Çarşamba

Aziz Yıldırım 58. madde isyanı

Metris cezaevinde bulunan Fenerbahçe Spor Klubü başkanı Aziz Yıldırım , klupler birliğinin 58. maddeyi kaldırark küme düşmenin kaldırılmasına yönelik önlem almaya çalışması Aziz Yıldırım'ı çileden çıkardı.

Peki Klüpler birliği neden bu maddenin kaldırılmasını istemekte ?


Fenerbahçe dışında , Trabzınspor , Beşiktaş gibi 7 Süper Lig takımının ligden düşme tehlikesi bulunmakta ve böyle bir küme düşme olayının gerçekleşmesi Kluplerin gelirleini ve Türk futbolunun etkileneceiğini düşündüklerinden ???? 58. maddeyi kaldırarak küme düşürmeyi kaldırmak istemekteler.

Aziz Yıldırım 58. maddenin kaldırılmasını neden istemiyor ?

Aziz Yıldırım , Nihat Özdemir'in talebiyle ortaya çıkan 58. maddenin kaldırılması talebine karşı çıkma sebebi , suçsuz olduklarına inanması ve hapis cezasınn ortadan kaldırılacağına inancını sürdürmesi. Biz yanlış birşey yapmadık  , şike yapmadık  suçsuz yere hapis cezası çekmekte olduklarını ve er yada geç suçsuz olduğumuzu tüm dünya görecek. açıklamasında bulundu.

Aziz Yıldırım ne zaman mahkemeye çıkarılacak ?

Uzun bir tutukluluk süresi geçiren Aziz Yıldırım hüküm giymemesine rağmen yoplam 7 ay demir parmaklıkların ardında yattıktan sonra 14 Şubat 2012 tarihinde mahkemede yargılanacak. Tüm futbol dünyası Aziz Yıldırımın yargılancağı bu mahkemeyi rekor sayıda basın ekibinin takip etmesi beklenmekte.


Hiç yorum yok: