Sayfalar

28 Haziran 2011 Salı

Kanalların Miraç Kandili Özel Programı Saat Kaçta

Kanalların Miraç Kandili Özel Programı Saat Kaçta

Herkesin mübarek Miraç Kandilini kutlarım. Bu mübarek kandillde Allah ellerinizi göğe bakanlardan , alnınızı secdeye bakanlardan eylesin . Allah yolundan ayırmasın sizleri.

Bu mübarek Miraç Kandilinde Televizyon kanallarında birbirinden özel programlar bizleri beklemekte.

Kanal 7 Kandil Özel 21:30 da
Kanal 7 Miraç Kandili Özel Programı nı Necip Karakaya’nın sunacak ayrıca konukları Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı İsmail Karagöz ve Emekli Vaiz İsmail Karakaya, Mirac ile ilgili bütün sorularınıza cevap verecek. Ayrıca İhsan Doğramacı Camii İmam Hatibi Recep Çelik Kuran-ı Kerim Tilaveti ile Necip Karakaya ise Tasavvuf Musikisi ekranlarınıza gelecekler.

TRT 1 Miraç Özel Programı saat 21:00

TRT 1 de bu sene Miraç kandili özel programı Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan dünyanın en geniş kubbeli camii Edebali Camii’nden yapılacak.

Kanal 7 Miraç Özel Programı saat 21:15

Kanal 7 Özel Programı Miraç Kandili Özel programı bu sene Eyüp Sultan Camii’nden canlı yayınl ile ekrenlarınıza gelecek. Hz. Muhammed’in Miraç’a yükselişinin kutlanacağı gecede, Türkiye’nin ünlü mevlithan, hafız ve karilerinin okuyacağı Kur’an-ı Kerimler, ilahiler ve mevlitler ile kutlanacak olan bu özel geceyi mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok: