Sayfalar

20 Mayıs 2015 Çarşamba

Fenerbahce - Bursaspor Turkiye Kupası maci saat kacta

Fenerbahce -Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası Yarı final ikinci maçı hangi gün hangi kanalda saat kaçta ?

Fenerbahçe 2-1 in rövanşında Bursasporu sahasında ağırlayacak  , kritik bir viraja giren Fenerbahçe Bursaspor karşısında nasıl bir kadro ile karşılaşacak. Pazartesi günü kritik bir Başakşehir mücadelesine girecek olan takımda hesapların hepsi , Pazar günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş mücadelesinden çıkacak sonuçla yakından ilgilenmekte.

Galatasaray'ın olası puan kayıpları yaşaması Fenerbahçe açısından geleceğini şekilendireceği aşikar. İsmail Kartal ve oyuncular geleceğin Fenerbahçesinde yer alabilecekler mi ?  İsmail Kartal takımı şamğiyon yapsa bile Fenerbahçe de artık kalamıyacağının farkında olmaya başladı mı ?

Bunca sorunla boğuşurken Fenerbahçenin birde Bursaspor gibi UEFA cezasının tamamlaması için en kısa yol olan Türkiye kupası finalistliği ve tüm enerjisini bu maça saklayan bir Bursaspor ile karşılacak olması işlerini zora sokması anlamına gelmekte.

Dün Galatasarayın skor avantajı ile çıktığı Sivas mücadelesinde az kalsın elenme korkusu yaşaması Fenerbahçe ye uyarı şeklinde ders almasına sebep olmuş olabilir. 

Bunların hepsini Perşembe günü saat 20:30 da ATV ekranlarında canlı şekilde izleyeceğiz.

 

Hiç yorum yok: