Sayfalar

4 Ağustos 2011 Perşembe

2012 Memur Zam Oranları Belli Oldu

2012 Memur Zam Oranları ne oldu


Sendikalar, faiz oranları her yıl pazarlık masasına artış 15 Ağustos bu yıl belirlemek için toplanan, tesis geçiş toplu sözleşme yapmak istiyor değildir. Üstesinden gelmek için çalışmaya bugün sendika yetkilileri ile bu sorunu çözmek için bir araya gelmek için düğümün Bakanlığı.

Subay 15 faiz oranı zammı görüşmeleri belirlemek için gelecek yıl için bir maaş artışı aldı Ağustos gündemde bu yılki gecikme, her yıl başladı. Gecikme nedeni, subay yetkisi yapılamaz toplu sözleşme yasal hükümleri kabul etti.

12. Toplu pazarlık sistemi tarafından alınan mickey altında zorunlu toplu sözleşme sisteminde bir bağlayıcı olmayan kararlar ile masaya anayasa değişiklikleri Eylül referandum. Bu süre içinde, uygulama mevzuatı için yapılması gereken rağmen, düzenleme yapıldı. Bu yasanın çıkması mümkün olmadığı için Meclis, tatilde. Bu nedenle, toplantı 1 açık Bu tarihten sonra gerekli uygulama mevzuatının çıkarılması ve toplu sözleşme gündem prolapsusu sonra, Ekim ayında açın.

Sendikalar istemiyorum TOPLU OLARAK Çağrı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yöneticiler toplu sözleşmelerin içeriğine sendikalar ve görüş alışverişinde yarın memurları bir araya gelecek. Toplu sözleşme subay hakkı bilgilerinizi girin ve ne şekilde bu anayasa hala devam eden uygulama olmasına rağmen. Mekanizma masada yapılan bir anlaşmanın yokluğunda tespit edilememiştir. Bu amaçla, subay gerekliliğini ortadan kaldırarak hukukun uygulama esasları ve ayrıntıları toplu sözleşme hakkı için belirleyin. Önce sendikalar, toplu pazarlık sistemi, öyleydi eski için geçiş düzenlemeleri için Tablolar halkın katılımı tasarlanmamıştır olduğunu birçok kez söyledi. Yani her yıl 15 Ağustos-1 Eylül müzakere için değil, artık mümkün yürüme mesafesinde yapılabilir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bu krizi aşmak için sendikalar, yarın bir araya geliyor. 15 Sonra tekrar, iki taraf Ağustos karşılamak için. Ancak otorite bu toplantıların içeriğin kullanımını toplu pazarlık yerine.

Yükselterek yazarlar ile toplu iş sözleşmesi
Muhtemelen son sözü için hükümetle yükseltmek için toplu iş sözleşmesi bu yıl ilgi imzalanan zaman ortadan kalkacaktır. Masada bağlayıcı katkı kararı. Hükümet kararı uygulamak gerekir. Kurulu veya Yüksek Hakem Mahkemesi tarafından Uzlaşma Komitesi bir anlaşmanın yokluğunda adı ile tanıtılan kurulacaktır. Yönetim Kurulu kararı ve hükümet ve çalışanlar için bağlayıcıdır. Toplu pazarlık sistemi, özellikle sosyal faydaları, şifa getirmek için tanıtılan toplu pazarlık sistemi. Taraflar arasında toplu iş sözleşmesi sistemi olmasına rağmen, hükümetin bu tür kullanımı gibi değişiklikler yaparak kararlar, bu uygulamaya hiçbir zaman. Ancak, kararları toplu sözleşme masasında Bakanlar Kurulu bir karar olacaktır. Hükümet değiştirmek için bir görüş birliği olabilir. Kararlar aynı başlayacak

Hiç yorum yok: