Sayfalar

7 Ağustos 2011 Pazar

En ucuz Ayçiçek Yağı

Ucuz Ayçiçek Yağı

Piyasada ucuz ay çiçek yağı bulmak oldukça kolay şuan ayçiçek pazarında süpermarketler ve discount tarzı orta ve küçük ölçekli marketlerin piyasada yer almasıyla 115 tane ayçiçek yağı markası yer almakta. Bazı ayçiiek yağı firmaların 4 adet markası yer alırken , başka marketler için özel üretim yapıp market markalarıylada satış yapılmaktadır.

Ay çiçek yağların kalitesini rafineri dediğimiz tortu ve istenmeyen partiküllerin iyi derecede süzülüp yağların içinde yer almaması gerekmektedir. Bugünekadar markasını oturrturmuş firmaların ay çiçek yağları kaliteden ödün vermeyip görsel medyada yaptıkları reklam kampanyalarıyla pazarda istedikleri fiyattan satış yapabilmektedir ancak kalitesinden de asla taviz vermeyen bu markalar diğer marka dediğimiz ucuz yağlar ile kıyaslanamyıcak kadar yemeklerde gzüel sonuçlar verdiği bir gerçektir.

Ucuz Ayçiçek yağı diye kaliteli yemek anlayışınızdan ödün vermeyiniz , ucuz bazı markalardan yapılan kızartmalarda özelikle defalarca kullanılması sonucunda insan sağlığını tehdit edecek sonuçlar doğurabileceği bir gerçek.

Sizler için kaliteli markaların her zaman en ucuz olanlarının bulup sitemizde yer vereceğiz.

Hiç yorum yok: