Sayfalar

10 Ağustos 2011 Çarşamba

Niang Ayrılmak istiyor

Niang Fenerbahçeden Ayrılmak istiyor


Fenerbahçe'nin geçen sezon Alex'ten sonra en golcü ismi olan Mamadou Niang, takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. Niang geride kalan sezonda 15 gole imza atmıştı.

NTVSpor'un haberine göre geride kalan 2010-2011 sezonundan Fenerbahçe'nin Alex de Souza'dan sonra en golcü ismi olan Senegalli Mamdou Niang, sarı lacivertli ekipten ayrılmak istediğini yönetime illetti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın kalmasını istediği Niang, futbolda devam eden "şike soruşturması" kapsamında yaşanan gelişmelerden rahatsız olduğu için sarı lacivertli ekiple yollarını ayırma kararı aldı.

Bu arada Niang'ın yanı sıra yurt dışında bulunan Fenerbahçe'nin Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano'nun geleceği de ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

2005'ten 2010'a kadar Fransa'da Marsilya forması giyen, son sezonunda gol kralı olan ve Fenerbahçe tarafından 8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Niang, 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Geçen sezonu 15 golle tamamlayan Senegalli forvet, Fenerbahçe ile çıktığı ilk 6 maçta tam 7 gole imza atmıştı. Niang, Fenerbahçe ile çıktığı 5'inci maçta Kasımpaşa'yı 6-2 yendikleri maçta ise hat-trick yapmıştı

Hiç yorum yok: