Sayfalar

14 Temmuz 2011 Perşembe

Beşiktaş Türkiye kupasını İade Etti

Beşiktaş Spor Klubü radikal bir karar alıp Türkiye kupasını Türkiye Futbol Federasyonuna iade etti.

Türkiye Futbol federasyonu Beşiktaş'ın iade talebini kabul etti. Federasyonda olağanüstü hareketlilik yaşanmakta.

Peki şimdi ne olacak ? 

Beşiktaşın yaptığı bu hareket mazisine şaibeli kupalar katmak istemeyen bir takımız ve verilecek her türlü cezayıda kabullenmeye razıyız imajındadır. Bu hareketiyle Fenerbahçeyi çok zor durumda bırakan Beşiktaş'ın şuanki durumun ne oalcağını kimse bilmiyor. Futbol tarihimizde böyle bir durumla karşılaşılmadığı gibi bir çok alanda da yer alacak Beşiktaşın yerine başka bir takımın mücadele edip etmeyeceği de Federasyon tarafından alınacak kararlar ile belirlenecek. Ancak sorun şu ki Federasyonda ne yapacağını bir türlü bilmemekte ve kaar almak için pazartesi günü Cenevre'ye gidecek Olan TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar UEFA ile yapacağı toplantı sonrası alınacak kararı açıklayacak.

Türkiye Kupası kimin olacak ? İstanbul Büyük Şehir Belediyesine mi verilecek ? İbrahim akın ve İskender Alın yüzünden İstanbul büyükşehir Belediye takımına ceza verilecek mi ? UEFA kupasına kim gidecek ? Süper Kupayı kim oynayacak. Bu kararlar çok şeyi değiştireceği gibi bir takımın ne kadar gurulu olduğunun da altının çizilmesi gerekir.

Fenerbahçe Beşiktaşın aldığı bu karar sonrası ne yapacak , Şampiyonluğu iade edecek midir ? Süper Kupada rakibin karşısına çıkabilecek mi dir ?

Hiç yorum yok: