Sayfalar

28 Temmuz 2011 Perşembe

Galatasray Liverpool maçını canlı izle

Galatasray Liverpool maçını canlı izle

Galatasray Liverpool takımları bu gece Arenada hazırlık maçına çıkacaklar. Galatasray takımında son saatlerde yayınlaan aberlerde iyice bir gerginlik havası hakim olduğu gözlenmekte. Yönetimden bazı isimlerin Fatih Terim'e sert eleştirilerde bulunduğunu ve Fatih Terim'in bu eleştirileri kabullenmeyip istifasını hazırladığı öne sürülüyor. Devreye girene bazı yöneticiler acilen Ünal Aysal'ı Florya ya çağırdılar ve Fatih Terim'i ikna etme turlarına başladılar.

Galatasray takımını sadece İnter maçında oynana güzel bir futbol neticesinde takımı göklere çıkaran futbol medyasının elinde sadece Galatasray takımının kaldığını farkına vardı sanırız. Fenerbahçe takımını ve büyük ihtimal ile Beşiktaş takımının küme düşürülmesi durumununda Reyting getirecek tek takım Galatasaray takımı kalıyor.

Galatasaray Liverpool maçını canlı izlemek için bizi izlemeye devam edin. Liverpool takımın dün İstanbula geldi ve kalabalık bir Galatasaray kafilesi tarafından karşılandı. futbolculara büyük bir ilgi gösterirken futbolcularla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

Galatasaray Liverpool maçını canlı izle 28 Temmuz gecesi , futbolsuz geçen yaz akşanmlarında çok güzel bir maç sizleri bekliyor. Yeni bir yapılanma sürecine giren Galatasaray Liverpool maçını canlı izeleyerek futbol hasretine son verebilirsiniz.

Galatasaray  vs. Liverpool 28  Temmuz hangi kanalda canlı yayınlanacak ?

Futbol D-Smart ekranlarından canlı olarak izleyebileceksiniz.

Hiç yorum yok: