Sayfalar

22 Temmuz 2011 Cuma

Kobe Braynt Beşiktaş imza atması an meselesi

Kobe Braynt  ile Beşiktaş arasında yaşanan gelişmeler sadece Beşiktaşı değil , sadece Türkiyeyi değil bütün Galaksi de yankı uyandırcak bir transfer olacağından bahsedebilirim. Düşünün Kobe Braynt transferinin gerçekleştiğini İnaönü stadında 30.000 Taraftar Şav yaparak Kobe Brayntı karşılıyor. Dünya bu anı canlı canlı yayınlıyor. Ne kadar büyük bir reklam olur tahmin bile edemezsiniz.Bu transfer gferçekleşirse eğer yapılacak güzel bir organizasyon ile özellikle THY müthiş bir reklama imza atmış olur. Buradan THY ları na sesleniyorum Beşiktaşa destek olun ve Kobeyi İstanbula getirin. Kobe ile inanılmaz bir tanıtımı gerçekleştirirsiniz..

Kobe Braynt Beşiktaşa geleceğine dair haberlerin çoğunuzun asılsın bir haber ve inanmadığınıda biliyorum. Ama Kobe Braynt beşiktaşlı bir yönetici çok yakın abimin bizzat dedi , Lokavt süresi eğer 2012 nin başında bitmemesi kesinleşirse 1 Eylül de Kobe burada :)

Ondan Sonra Kobe nin Beşiktaşa gelmesi ile TV filmlerinde izlediğimiz gibi birşeyler olurmu acaba Kobe Beşiktaş da kalıyor Şampiyon yapana kadar buradan gitmiyormuş bide :) Kobe ile ilgili film çevirirler valla

Hiç yorum yok: