Sayfalar

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Tayfur Havutçu Tutuklandı

Tayfur Havutçu Tutuklandı

Türkiye kupası finalinde şike yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Tayfur Havutçu Metris cezaevine gönderildi. 2 Futbolcuya final maçında oynamayın önümüzdeki sezon Beşiktaş formasını giyebilirsiniz konuşmaları teknik takibe yakalnmıştı bu akşam İbrahim Akın ve İskender Alın kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmişlerdi. Gece geç saatlere kadar savcılığın tutuklama karıryla mahkemeye sevk edilmesi ile Hakim kararıyla mahkemece tutuklama işlemi gerçekleşmiş oldu.

İbrahim Akın ve İskender Alın'a şike yöneltenlerden ikiside Beşiktaş yöneticisi Serdar Adalı ile Beşiktaş Güvenlik amiri Ahmet Ateş aynı şekilde tutuklu olarak yargınlanmak üzere Metris cezaevine gönderildi.

İbrahim Akın ve İskenderAlın Aynı şekilde verilen teşviği kabul etmekden ötürü savcılık tarafından tutuklama kararıyla mahkemeye sevk edilmişti , gece geç saatlerde Mahkemede hakim kararıyla alınan karar çerçevesinde tutuklu yargılanmak üzere Metris Cezaevine gönderildiler.

Şike Soruşturmasında 2. Dalga da en büyük tutuklama kararı açıklandı.

Ayrıca sorguları devam eden Yılmaz Vural da şuan halen ifadesi alınıyor. Savcılığın vereceği karar merakla bekleniyor. Türk Futbolu zan altında , Türk Futbolu çok zor günlerden geçiyor. Milli Formayı giymiş bir çok futbolcu  ve yöneticiler tutuklu yaqrgılanmak üzere Metris cezaevine gönderildiler.

Hiç yorum yok: