Sayfalar

31 Temmuz 2011 Pazar

Demet Akalin ve Cenk Isler neden kavgali

Demet Akalin ile Cenk Akalin arasinda bir anda parlayan sosyal paylasim sitesi twitter da kavgada soylenmiyecek sozleri tum milletin icinde acik acik yazmasi ve sosyal ortamda paylasmasi Demet Akalini sok etti ve arkadasindan boyle bir kazik yedigine inanamiyor ve halen kabullenemiyor olsa gerekki aradan gunlar gecmesine ragmen verdigi konserde morali bozuk ve uzgun bir sekilde ciktigi gozlendi.

Demet Akalini bu kadar uzen ve yikan twitter da mesaj nedi diye merak ediyorsaniz iste yazinin asli asagida yer almaktadir.

 "Masum rolü oynayan yılan Demet ve mekanda erkekleri kesen sevgilisi Önder Bekensir konuşmaya bile değmez. Yılanlar sokar birgün" diye yazmış.

Demet Akalina neden yilan dedigini bilmiyoruz , Demettin erkek arkadasina neden bu sekilde ithamlarda bulundugunu bilmiyoruz , ancak Demet Akalindan nemalanmaya calistigini dusunuyoruz , Demet Akalin her zaman gundemde ve sanat camiyasinda her zamanda yer alacak populer bir sanatci olmasi sebebiyle Cenk Eren nin Demet Akalindan faydalanmaya calistigini dusunuyorum, uzun zamandir ortada olmayan Cenk Eren . Demete buyuk ayip yaptigini soyleyebilriim.

Hiç yorum yok: