Sayfalar

31 Temmuz 2011 Pazar

Trabzonspor Benfica canli izle 3 Agustos canli izle

Trabzonspor vs. Benfica Sampiyonlar Ligi On Eleme Rovans Maci 3 Agustos 2011

Trabzonspor Sampiyonlar Ligine katilabilme adina  3 Agustos gecesi Istanbul Olimpiyat Stadinda Benfica ile deplasmanda 2 0 yenildigi macin rovansina cikacak. Trabzonspor Benficada oynadigi mucadelede ustun bir mucadele gostermesine ve 2 net pozisyon yakalamasina ragmen gol atamadan ve 2 farkli yenilerek ayrildi.

Trabzonspor tur icin fazla umutlu olmasini umuyoruz. Trabzonspor icin en buyuk handikap seyirci sikintisi olabilecegini dusunuyorum. Yaz aylari sebebiyl karadenizliler memleketlerine gitmis durumdalar ustelik findik mevsimi oldugundanda donus zamanlari uzamis olabileceginden olimpiyat stadinda buyuk bosluklar ile karsilasabilme durumu olabilecegi dusuncesindeyim.

Benfica takimi yildizlar toplulugu oldugu asikar bir takim ayni zamanda ise gecen sene UEFA Avrupa Liginda gosterdigi yuksek performans sayesinde yari finala kadar yukselmis bir baska Portekiz temsilcisine yenilerek elenmisti. Son yillardaki Portekiz futbolundaki yukselme Portekiz takimlarinin bizim takimlara gore oldukca buyuk ustunluk kurmalari dikkat cekmekte son 5 yillik surecte portekiz takimlarina sadece Galatasaray Takimi Benfica takimini deplasmanda yendigini goruyoruz.

Benfica Trabzonspor ile yapacagi mac oncesi oldukca iddaali bir bicimde Turkiye ye gelecegi ve Istanbulda da Trabzonsporu yenmek icin gelecekleri seklinde duyumlar gelmektedir. Benfica takiminini Trabzonspordan bir gomlek ustun gozukmesinin bir baska sebebi de  hazirlik kamoinda daha sert ve daha guclu rakiplar ile siki bir kamp donemi yapmalari ve bu isi oldukca siki tutmalari da buyuk etke oldugu dusuncesindeyim. Trabzonspor Benfica dan daha kotu gorunmesinin sebebi ise hazirlik calismalarinda daha zayif ve sike skandallariyla sikintili gecen bir periyotta hazirlik kampinin surdurmus olmasina baglamaktayim.

Trabzonspor Benfica 3 Agustos Canli izlemek icin buraya tiklayiniz.

Trabzonspor Benfica Maci hangi kanalda /  Trabzonspor Benfica Sampiyonlar Ligi on eleme maci hangi kanalda


Trabzonspor Benfica mmacini canli izlemek istiyorsaniz sitemizi takip etmeniz yeterli olacaktir.

Hiç yorum yok: