Sayfalar

21 Temmuz 2011 Perşembe

galatasaray inter hazirlik macini canli izle

Galatasaray vs. Inter Hazırlık Maçı
24 Temmuz Galatasaray - Inter Hazırlık Maçını Canlı izle
Galatasaray İnter Maçı hangi kanal da











24 Temmuz Galatasray İnter arasında oynanacak hazırlık maçını sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Galatasaray takımı 20 Temmuz tarihinde Twente ile oynadığı maço 1-0 kaybetmişti. O maçta Galatasray takımı oldukça vasat bir görüntü sergildi ve Fatih Terimin oldukça futbolcularına sinirli hareketler ile telkinde bulunduğu gözlendi. Galatasray Takımı geçen sezonda olduğu gibi duran top sendromunu yaşamakta. Yaşanan bir korner sonrası öndirekte rakip oyuncunun temasını engelleyemeyip golün olmasına engel olamadı.

İnter Takımı Twente takımından 2 gömlek daha üstün ve Twente karşısında aynı oyunu sergilerse fena şekilde dağılırlar ve buda aslında takım için olduka iyi olur aslında yaşanan hataların bir an evvel farkında varılması Galatasray takımı için oldukça hayırlısı olur kanatindeyim.

Galatasarayın Kalecesi Muslera Pazar Günü Cupa Amerika finalinde Paraguay ile oynanacak final maçı sonrası yeni takımına katılacak olması kaleci sorunun ortadan kalkacağı düşüncesi tüm taraftar ve camiiayı sarmış durumda. Galatasaray İnter hazırlık maçını 24 temmuz Pazar günü canlı oalrak sitemizden izleyebilirsiniz.


24 Temmuz Galatasaray İnter Hazırlık maçı hangi kanalda.
24 Temmuz Galatasaray İnter Hazırlık Maçını canlı izle

Hiç yorum yok: