Sayfalar

17 Temmuz 2011 Pazar

Kurşun Bilal 18 Temmuz yeni Bölüm İzle

Kurşun Bilal 2. Bölüm 18 Temmuz İzle

   Gerçekten birinci bölümüyle bizleri ekran karşısına kitleyen Kurşun Bilal dizisin de , yeni karakterler karşımıza gelmekte. Ardal Kural diziden ayrıldı ve yerine Gökhan Mumcu geldi. Arda Kural'ın bu diziden neden ayrıldığı daha sonra anlaacağım. GökhanMumcu Kurşun Bilal rolüyle karşısınıza gelecek olup , kafasına yediği kurşun sebebiyle hayatında bazı şeylerin altüst olacağı bir gerçek. Bu bölümde dizimize yeni bir aktrist daha ekleniyor , birinci bölümde karşılaşmadığımız Leyla Göksun Sedef rolünde karşımıza çıkacak.
  
   Kurşun Bilal dizisinin ilk bölümünn konusu
   Kurşun Bilal dizisinde Bilal karakteri bir polis ve kafasına kurşun yemeden önceki 2 günü anlatan bir bölüm canlandırıldı. Tecavüze uğrayıp öldürüklen bir kızn katilini bulunması ve her gece içki içip karısını çoçuğunu döven bir adamın öldürülmesi ile ilgili cinayetin sır perdesini aralarken geçen soruşturma serüvenini anlatan olduköça zevkli bir bölüm canlandırıldı. Kurşun Bilal dizisi 18 Temmuz tarihinde 2. bölümü ile ekranlarınızın başına gelecek ancak artık Arda Kural yer almıyacak nedeni disiplinsiz hareketleri , yöentmeninin istediği karakteri canlandıramaması sebeb gösteriliyor. 1. Bölümün sonu itibariyle konuda ufak değişiklikler yapıp karakterin yüzünü tanıyamam gibi bir rahatsızlık ortaya çıkacak ve bunun adınada yüz körlüğü denecek.

İlk bölüme bakarak çok güzel geçeceğini tahmin ettiğim yeni bölümleriyle  , dizisiz şu günlerde Kurşun Bilal bu eksikliği gidereceğe benzemekte. Polisiye sevenlerin kesinlikle karçırmaması gereken bir dizi film diye biliriz.


18 Temmuz Kurşun Bilal 2. Bölüm İzle

Hiç yorum yok: